• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

A ja się wyżale, że nie wiem kiedy okres dostanę, bo nie dość że owulacja się opóźniła, to nie mierzyłam temperatury, a spadek spoczynkowej według zegarka miałam 48h po pozytywnym teście owulacyjnym. Nie żeby to było jakieś istotne, ale lubiłam mieć świadomość kiedy to wypadnie 😂🙈
Ja w tamtym miesiącu tak miałam ale i ze zbliżeniami było nietrafione super. Ale dobrze wiedzieć kiedy jest, ta świadomość jednak coś daje🙃

reklama
Ja w tamtym miesiącu tak miałam ale i ze zbliżeniami było nietrafione super. Ale dobrze wiedzieć kiedy jest, ta świadomość jednak coś daje🙃
Ja na nic nie liczę znając nasze szanse, bo musiałby się zdarzyć cud. Mam do zbadania hormony na początku cyklu, a takie rzeczy wolę planować z wyprzedzeniem, żeby na przykład odstawić niektóre suplementy w porę 😊

Ostatnia edycja:
Hej, ja tak tylko dla smutnej formalności wrzucam swój test. Jestem dziś w 13dpo, miałam testować jutro, ale jako że wczoraj zaczęłam plamić, to już wiem, że mam po zawodach 😥 Jedyne co mnie pociesza, to że w tym cyklu plamienie przyszło dopiero w 12dpo a nie w 6 czy 8 jak w poprzednich cyklach. Temperatura jeszcze wysoko, więc @ przyjdzie dopiero za kilka dni.
Ogólnie mam ciągle podły nastrój, czytam Was na bieżąco, ale nie mam natchnienia, żeby dorzucać coś od siebie...
Bielszy nie będzie...

Załączniki

• IMG20260310072737.jpg
    IMG20260310072737.jpg
    247,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry