Ooo widzę tu info o drugim pozytywnym teście! @Madlen2026 gratki! 

Trzymam kciuki za pozytywną i pięknie rosnąca betę!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już w tej nowej pracy taki sajgon ?Hejka, ja tak znowu z doskoku.
Dziś około 23dc, piersi zaczęły dawać i sobie znać. Nadal nie zrobiłam tych badań co miałam zrobić - krzywa glukozowo insulinowa itpplan jest na ten tydzień domknąć temat.
Pracą się nacieszylam, dziś złożyłam wypowiedzenie bo takiego dramatu dawno nie widziałam.![]()
Sajgon, jeden na drugiego donosi, atmosfera, że chce sięJuż w tej nowej pracy taki sajgon ?![]()
O losie i co teraz, szukasz czegoś nowego?Sajgon, jeden na drugiego donosi, atmosfera, że chce się![]()
Ja w sumie ciągle wysyłałam CV więc to po prostu nieudany epizod. Zdarza się. Teraz już tylko będę chciała na start chyba umowę zlecenie na miesiac żeby zapoznać się z firmą.O losie i co teraz, szukasz czegoś nowego?
Ja to co miesiac mam wysyp objawowKochana moja czy Ty nie masz w tym miesiącu za dużo podejrzanych objawów?Przepraszam że się nie odzywam, u mnie klasycznie po owulacji przyszedł najgorszy okres czekania i staram się zająć się wszystkim tylko nie tematem żeby nie zwariować
![]()
O zesz! Tego to sie disiaj nie spodziewalam.. z drugiej strony dobrze, ze objawili sie szybciutko, to duzo czasu nie zmarnujesz..Hejka, ja tak znowu z doskoku.
Dziś około 23dc, piersi zaczęły dawać i sobie znać. Nadal nie zrobiłam tych badań co miałam zrobić - krzywa glukozowo insulinowa itpplan jest na ten tydzień domknąć temat.
Pracą się nacieszylam, dziś złożyłam wypowiedzenie bo takiego dramatu dawno nie widziałam.![]()
No właśnie i u mnie taki ból jak na okres i znowu spać mi się chce, wczoraj już od 20 spałamAle mnie dzis boli jednoczesnie brzuch na okres, do tego jajniki, ale oczywiscie bola a nie klujado tego jakby miednica? No srednio dzisiaj mam zdecydowanie..
Otóż to.Ja to co miesiac mam wysyp objawowtakze juz teraz sie nie nakrecam
w sobote bedzie wszystko u mnie wiadomo, woz albo przewoz
ale nie chce mi sie kupowac nowych podpasek
O zesz! Tego to sie disiaj nie spodziewalam.. z drugiej strony dobrze, ze objawili sie szybciutko, to duzo czasu nie zmarnujesz..
No wiem wiem ale nie kojarzę żebyś miała takie charakterystyczne jak teraz wspominaszJa to co miesiac mam wysyp objawowtakze juz teraz sie nie nakrecam
w sobote bedzie wszystko u mnie wiadomo, woz albo przewoz
ale nie chce mi sie kupowac nowych podpasek
O zesz! Tego to sie disiaj nie spodziewalam.. z drugiej strony dobrze, ze objawili sie szybciutko, to duzo czasu nie zmarnujesz..
Staramy się o pierwsze kilka lat xd kiedyś liczyłam to było naście urodzonych dzieci wśród znajomych przez ten czas naszych starańMam podobnie - siostra rodzi w sierpniu 3 dzieckomoże przeoczyłam - masz dziecko czy staracie się o pierwsze?
No takie wieści czasami jak grom z jasnego nieba spadają na nas. Ja zmieniłam ostatnio nastawienie i nie zazdroszczę z takim żalem w sercu tylko się śmieje ,że ona urodzi a ja będę bawić, wąchać, na spacer zabiorę![]()