• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Hejka, ja tak znowu z doskoku.
Dziś około 23dc, piersi zaczęły dawać i sobie znać. Nadal nie zrobiłam tych badań co miałam zrobić - krzywa glukozowo insulinowa itp 🙃 plan jest na ten tydzień domknąć temat.
Pracą się nacieszylam, dziś złożyłam wypowiedzenie bo takiego dramatu dawno nie widziałam. 😅
Już w tej nowej pracy taki sajgon ? 😆🤭

Kochana moja czy Ty nie masz w tym miesiącu za dużo podejrzanych objawów? 🤔🤔🤔 Przepraszam że się nie odzywam, u mnie klasycznie po owulacji przyszedł najgorszy okres czekania i staram się zająć się wszystkim tylko nie tematem żeby nie zwariować 🤣
Ja to co miesiac mam wysyp objawow 😂😂 takze juz teraz sie nie nakrecam 😂😂😂 w sobote bedzie wszystko u mnie wiadomo, woz albo przewoz :D ale nie chce mi sie kupowac nowych podpasek 😂
Hejka, ja tak znowu z doskoku.
Dziś około 23dc, piersi zaczęły dawać i sobie znać. Nadal nie zrobiłam tych badań co miałam zrobić - krzywa glukozowo insulinowa itp 🙃 plan jest na ten tydzień domknąć temat.
Pracą się nacieszylam, dziś złożyłam wypowiedzenie bo takiego dramatu dawno nie widziałam. 😅
O zesz! Tego to sie disiaj nie spodziewalam.. z drugiej strony dobrze, ze objawili sie szybciutko, to duzo czasu nie zmarnujesz..

Ale mnie dzis boli jednoczesnie brzuch na okres, do tego jajniki, ale oczywiscie bola a nie kluja :D do tego jakby miednica? No srednio dzisiaj mam zdecydowanie..
No właśnie i u mnie taki ból jak na okres i znowu spać mi się chce, wczoraj już od 20 spałam 🙈 no beznadzieja, oczywiście siknelam, ale biało 🫠 dziś dopiero 8 dni po pozytywnym owulaku, ale dół mnie łapie 😬

Ja to co miesiac mam wysyp objawow 😂😂 takze juz teraz sie nie nakrecam 😂😂😂 w sobote bedzie wszystko u mnie wiadomo, woz albo przewoz :D ale nie chce mi sie kupowac nowych podpasek 😂

O zesz! Tego to sie disiaj nie spodziewalam.. z drugiej strony dobrze, ze objawili sie szybciutko, to duzo czasu nie zmarnujesz..
No wiem wiem ale nie kojarzę żebyś miała takie charakterystyczne jak teraz wspominasz 🤔 trzymam kciuki ❤️ do soboty już niedługo 🤞

reklama
Mam podobnie - siostra rodzi w sierpniu 3 dziecko 😆 może przeoczyłam - masz dziecko czy staracie się o pierwsze?
No takie wieści czasami jak grom z jasnego nieba spadają na nas. Ja zmieniłam ostatnio nastawienie i nie zazdroszczę z takim żalem w sercu tylko się śmieje ,że ona urodzi a ja będę bawić, wąchać, na spacer zabiorę 😆🥰
Staramy się o pierwsze kilka lat xd kiedyś liczyłam to było naście urodzonych dzieci wśród znajomych przez ten czas naszych starań 😅 także trochę się przyzwyczaiłam do ciąż znajomych itd xd ale mało już mi do śmiechu 😅 ale nadal jeszcze się cieszę ze szczęścia innych 🍀

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry