• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
U mnie jednak nie ma 🥺

Załączniki

• IMG_4181.jpeg
    IMG_4181.jpeg
    699,4 KB · Wyświetleń: 63
Cześć dziewczynki 😊
Ja dzisiaj mam luźniejszy dzień więc cieszę się jak dziecko 😁
Na 12 jadę do poradni na pobranie Hpv (teraz wszedł darmowy program jakby ktoś nie wiedział) i przy okazji będę miała USG, zobaczymy czy wyłania się jakiś pęcherzyk. W piątek jadę do kliniki więc liczę na dobre decyzje 🤞

Dobry! Cala noc bolal mnie lewy jajnik po kilka sekund i puszczal.. ale na tyle mocno, ze mnie to az budzilo.. tak to jeszcze nie mialam, ale niestety to nadal nie klucie, tylko po prostu bol :D ale zastanawiajace to bylo, moze cos kurde sie dzieje i na tym jajniku sie jakas torbiel zrobila..
No powiem Ci, pachniesz już testem 😁 serio dopiero w sobotę? 🤭

U mnie jednak nie ma 🥺
Przykro mi 😢

Melduję dziś znowu prawie 10h snu 🤭 Jeju dramat po prostu 😬
Jak tam kreski dziś? 😎
Nie no weź.. ja nie pamiętam kiedy tyle spałam 🫣 nawet jak mogę to i tak się budzę 🙄

@maggie97 wcale się nie dziwię. Ja trochę też pracuję z toksycznym środowisku ale nie ma wielkiego dramatu więc nie ma opcji zrezygnowania.. ale już tak bardzo chciałabym II kreski i L4, że masakra.. a później nie wiem czy tam wrócę, na pewno już nie na cały etat..

Coś słaby ten miesiąc w testowaniu, żeby nie powiedzieć, że trochę nudno 😅😅

Cześć dziewczynki 😊
Na 12 jadę do poradni na pobranie Hpv (teraz wszedł darmowy program jakby ktoś nie wiedział) i przy okazji będę miała USG, zobaczymy czy wyłania się jakiś pęcherzyk. W piątek jadę do kliniki więc liczę na dobre decyzje 🤞

Przykro mi 😢

Nie no weź.. ja nie pamiętam kiedy tyle spałam 🫣 nawet jak mogę to i tak się budzę 🙄

@maggie97 wcale się nie dziwię. Ja trochę też pracuję z toksycznym środowisku ale nie ma wielkiego dramatu więc nie ma opcji zrezygnowania.. ale już tak bardzo chciałabym II kreski i L4, że masakra.. a później nie wiem czy tam wrócę, na pewno już nie na cały etat..

No właśnie nie bardzo mnie to cieszy, bo tak mnie zmiotło już drugi dzień, że nie jestem w stanie funkcjonować wieczorem 🫠 mam nadzieję, że to ma jakieś drugie dno z dwoma kreskami 🤣

reklama
Cześć dziewczynki 😊

Przykro mi 😢

W ogole nie czuje ze pachne testem, ale tak zero! Tu wchodzi juz chyba czasowa zalamka! Nie umniejsza to temu jak bym chciala :D ale oczywiscie, ze sikne sobie wczesniej :D 😂
No i fakt! Malo kurde testowania, nie moze tak byc!
No właśnie nie bardzo mnie to cieszy, bo tak mnie zmiotło już drugi dzień, że nie jestem w stanie funkcjonować wieczorem 🫠 mam nadzieję, że to ma jakieś drugie dno z dwoma kreskami 🤣
Dobra dobra, kiedy sie dowiemy? :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry