• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Dzień dobry, witam się z kaw... A nie przepraszam z glukozą. 😅

Załączniki

• Messenger_creation_948887194229439.jpeg
    Messenger_creation_948887194229439.jpeg
    115,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
MAM TO! Zaczęłam dziś już plamić więc kwestia chwili jak okres ruszy 🥰🥰 Jezu jak dawno się nie cieszyłam tak na okres. Muszę sobie przypomnieć co kiedy teraz w nowym cyklu brać i ruszam z kopyta. 😁😁 Aż mi się humor poprawił. Najgorzej, że dziś z nowy popołudnie mam, ale za to jutro wolne. Także wracam do gry 💪💪 w kwietniu będę testowała

To dokładnie mam tak samo. 😅
Ja to jak robiłam pierwszy raz ta glukozę, ale to z 10 lat temu w szpitalu to wszystko zwymiotowałam i później się tej glukozy bałam. Potem robiłam jeszcze dwa razy i nic mi nie było jedynie tyle, że się strasznie wynudziłam w tej poczekalni i dużo razy mnie kuli, bo nie mogli trafić w żyłę 🥲🤣

Ja dzisiaj 6dpo, ale powiem wam że od 2 dni mam tak zatkany nos :( w nocy nie mogę spać bo nie mam jak oddychać :( jak chcę się wysmarkać to tylko troszkę przezroczystej wydzieli i sucho a nos zatkany :( na dodatek w nocy pękła mi skóra na sutku i tak piecze że mnie chyba coś trafi zaraz :(

MAM TO! Zaczęłam dziś już plamić więc kwestia chwili jak okres ruszy 🥰🥰 Jezu jak dawno się nie cieszyłam tak na okres. Muszę sobie przypomnieć co kiedy teraz w nowym cyklu brać i ruszam z kopyta. 😁😁 Aż mi się humor poprawił. Najgorzej, że dziś z nowy popołudnie mam, ale za to jutro wolne. Także wracam do gry 💪💪 w kwietniu będę testowała
Super 🤩 No to lecimy w kwietniu z testowaniem! Miłego dnia! 🌷

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry