Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dla mnie to było okej do wypicia, ale gorzej z siedzeniem na dupieDzień dobry, witam się z kaw... A nie przepraszam z glukozą.![]()
To dokładnie mam tak samo.Dla mnie to było okej do wypicia, ale gorzej z siedzeniem na dupie![]()
Ja to jak robiłam pierwszy raz ta glukozę, ale to z 10 lat temu w szpitalu to wszystko zwymiotowałam i później się tej glukozy bałam. Potem robiłam jeszcze dwa razy i nic mi nie było jedynie tyle, że się strasznie wynudziłam w tej poczekalni i dużo razy mnie kuli, bo nie mogli trafić w żyłęTo dokładnie mam tak samo.![]()
PowodzeniaDzień dobry, witam się z kaw... A nie przepraszam z glukozą.![]()
SuperMAM TO! Zaczęłam dziś już plamić więc kwestia chwili jak okres ruszyJezu jak dawno się nie cieszyłam tak na okres. Muszę sobie przypomnieć co kiedy teraz w nowym cyklu brać i ruszam z kopyta.
Aż mi się humor poprawił. Najgorzej, że dziś z nowy popołudnie mam, ale za to jutro wolne. Także wracam do gry
w kwietniu będę testowała
O kuurde…Ja dzisiaj 6dpo, ale powiem wam że od 2 dni mam tak zatkany nosw nocy nie mogę spać bo nie mam jak oddychać
jak chcę się wysmarkać to tylko troszkę przezroczystej wydzieli i sucho a nos zatkany
na dodatek w nocy pękła mi skóra na sutku i tak piecze że mnie chyba coś trafi zaraz
![]()