• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

sandal-asian-mom.gif
Proszę proszę jak to moneta się potrafi szybko odwrócić 🤣🤣🤣

reklama
A może byś machnęła tescik wieczorem po np 3 godzinach nie sikania? 🙈
No kurde pytasz dzika czy sra w lesie! Oczywiscie, ze sikne wieczorem, bo do rana bym nie spala 😂 chociaz przy malych wartosciach nie oczekuje spektakulernych efektow, ale doa spokojnej glowy.. problem polega na tym, ze faktycznie dzisiaj sikam duzo, bede sie musiala ogarnac, a jeszcze na dzis sie umowilam do fryzjera, akurat na wieczor no i chyba moze mi to srednio wyjsc..
Zobacz załącznik 1737518

Siknij jutro rano i wtedy pomarudź 😂
To jest jeszcze wcześnie na testowanie skoro to takie 8/9 dpo:)
Marudzenia nie przeoczycie 😂 no kurde ja to wiem! 8dpo nie ma szans wyjsc ladna kreska, w ogole z ta kreska tak wczesnie to raczej cud! Ale nic mi nie szkodzi popanikowac troche :D

No kurde pytasz dzika czy sra w lesie! Oczywiscie, ze sikne wieczorem, bo do rana bym nie spala 😂 chociaz przy malych wartosciach nie oczekuje spektakulernych efektow, ale doa spokojnej glowy.. problem polega na tym, ze faktycznie dzisiaj sikam duzo, bede sie musiala ogarnac, a jeszcze na dzis sie umowilam do fryzjera, akurat na wieczor no i chyba moze mi to srednio wyjsc..

Marudzenia nie przeoczycie 😂 no kurde ja to wiem! 8dpo nie ma szans wyjsc ladna kreska, w ogole z ta kreska tak wczesnie to raczej cud! Ale nic mi nie szkodzi popanikowac troche :D
Odwołaj fryzjera. Siki ważniejsze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry