Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WiadomoProszę proszę jak to moneta się potrafi szybko odwrócić![]()
No to testowa bankowo..
No kurde pytasz dzika czy sra w lesie! Oczywiscie, ze sikne wieczorem, bo do rana bym nie spalaA może byś machnęła tescik wieczorem po np 3 godzinach nie sikania?![]()
Marudzenia nie przeoczycieZobacz załącznik 1737518
Siknij jutro rano i wtedy pomarudź
To jest jeszcze wcześnie na testowanie skoro to takie 8/9 dpo![]()
Aż się oplułam kawa na tego mema, miszczostwo
No co mam Ci powiedzieć też coś widzęDobra dziewczyny.. bo sama tego nie przelkne, to ze jestem nienormalna juz wiemy i tego stanu nie oceniamyale kurde, wydaje mi sie, ze cos widze… koloru za cholere nie ocenie, ale takiej jeszcze nie bylo.. Zobacz załącznik 1737500
Odwołaj fryzjera. Siki ważniejsze!No kurde pytasz dzika czy sra w lesie! Oczywiscie, ze sikne wieczorem, bo do rana bym nie spalachociaz przy malych wartosciach nie oczekuje spektakulernych efektow, ale doa spokojnej glowy.. problem polega na tym, ze faktycznie dzisiaj sikam duzo, bede sie musiala ogarnac, a jeszcze na dzis sie umowilam do fryzjera, akurat na wieczor no i chyba moze mi to srednio wyjsc..
Marudzenia nie przeoczycieno kurde ja to wiem! 8dpo nie ma szans wyjsc ladna kreska, w ogole z ta kreska tak wczesnie to raczej cud! Ale nic mi nie szkodzi popanikowac troche
![]()
Takie podczytywanie zza krzaka to ja lubie! Co tam?Aż się oplułam kawa na tego mema, miszczostwo![]()
Sprawdzam czy moja klątwa działaTakie podczytywanie zza krzaka to ja lubie! Co tam?![]()