• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Nie, dobra, nie nakrecam sie.. co ma byc to bedzie, teraz nic juz nie zmienie, zobaczymy jutro.. nie powiem tak widocznej testowej nie mialam jeszcze, ale kazda partia inna, moze ta mnie chce robic w konia :D

Nie na kręcą się bo zdecydowanie dziwnie się wybarwił . Jutro sprawdzę sobie wieczorem bo rano jeszcze testów nie bd mieć a o 5 wyjeżdżam do kliniki 🤭
Dziewczyny mocno trzymam kciuki 🍀

Ja też to robię z tym przerabianiem, Twoje w negatywnie też już u mnie było 🤣🤐 mogą mi mówić inne, bardziej doświadczone staraczki że to głupie czy bezsensowne, ale mi to pozwala trzymać się nadziei ❤️🤞
Wiem, ze glupie, ale to samo mysle… zreszta tyle glupich rzeczy w zyciu narobilam, ze to jedna z madrzejszych 😂😂
Chcesz facellka zrobić jeszcze dzisiaj czy na rano go zostawić?
Wieczorem, kupil 3! 🙈 ale musze trzymac cale wyjscie u fryzjera, obstawiam tam ze 3 h wiec akurat z dojazdem wyjdzie 4’:D

No bo jak tak dumalam nad tym fryzjerem i nie wiedzialam co zrobic, to akurat na dzisiaj sie umowilam 😂😂 ale zmiana bedzie mocna, mam tylko nadzieje, ze fryzjerka bedzie dobra.. opinie ma ok, ale kurde ciezko trafic na taka ktora zrobi mi tak jak mysle i tak jak chce..

Z drugiej strony oczywiscie, ze wpatruje sie dzisiaj w te zdjecia jak pogrzana, ale mysle ze to akurat zrozumiecie, oczywiscie, ze przerabiam je na wszystkie sposoby :D i no niby jak sie zrobi tak zeby byl cien wiekszy to widac ze cos tam jest, nie wiem na ile poszarzy tez fabryczna… nie mam pojecia, dobrze, ze wieczor bede miala zajety, bo bym zdechla dzis 😂Zobacz załącznik 1737527
Wrzuć zdjęcie w aplikację Premom i zobacz czy Ci coś aplikacja chwyta 🙂 jak jest szary cień to nie wychwyci a jak jest choć trochę koloru to będzie 🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry