StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
U mnie oczywiście bielsze nie będzie, ale czego się spodziewać 8dpo i po całym jednym widzeniu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
8 to jeszcze za wcześnieU mnie oczywiście bielsze nie będzie, ale czego się spodziewać 8dpo i po całym jednym widzeniu.
Mam testy z poprzednich starań to do poniedziałku sobie posikam. I w poniedziałek uzupełniam zapasy testów ciążowych i muszę sobie przypomnieć jak i kiedy brać poszczególne suple, których mi brakuje itp.8 to jeszcze za wcześniea zawsze może być złoty strzał
![]()
Nie miałam testów bd popołudniu a ja już w trasie do kliniki jak tylko zrobię wyślę do oceny Wam@Carmen2412 robilas powtórkę?
Trzymam kciuki aby Beta (która, na pewno jest pozytywna) rosła magicznie, pięknieSiedze w kolejce![]()
Wybaczam, jutro może być3 punktowej insuliny nie wiem, ale na czczo nie jest zle! Odrobinke i zejdziesz ponizej 10! Ile wyszla Ci homa jak glukoza tez piekna na cCzo?
Ja zawsze moge wbic zza krzaka
Kurde wiesz, ze przeczytalam to rano? Jak juz bylo po.. czy jutro albo po poludniu tez Cie satysfakcjonuje taki zestaw?![]()
Baby cień ale koloru nie jestem w stanie stwierdzić
Napewno do dosikania jutro rano
Też widzę ale też koloru nie jestem w stanie dopatrzeć a wyszła o czasie ?