• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Dlatego mówię, że bym się nie obraziła. 😅
Pilnuje, jem co 4h minimum. I posiłki zazwyczaj mam takie, że więcej jest białka i tłuszczy niż węgli. Zawsze najmniej po całym dniu mam spożytych węglowodanów. Co prawda dieta dopiero od miesiąca utrzymana.
Zbadaj sobie tak po 2 miesiacach diety wtedy moim zdaniem zobaczysz duza roznice..

reklama
Wiem właśnie,że jest wysokie 🫣
Będę musiała zrobić prywatnie USG tarczycy to może uda mi się i jakiegoś endokrynologa na miejscu zrobić i omówić na tej samej wizycie. Po prostu muszę poszukać kogoś w moich okolicach
To może właśnie ten powód, przez który się nie udaje :( jeśli masz możliwość to tak jak pisałaś znajdź jakiegoś endo innego żeby wcześniej się umówić

Nastawiam się na laczka od ciebie 😆 😆
Musisz sie dobrze wypiac 😂😂
Dzień dobry dziewczyny :)
Rozłożyło mnie kompletnie, wypluwam płuca od wczoraj, aż wszytko mnie boli od tego kaszlu.
@Kaalaa gratulacje ! Piękne kreseczki 🥹
Badalas sie? Sprobuj moze cos rozgrzewajacego na klatke, zeby tez rozrzedzilo wydzielije to bedzie sie latwiej odkaszliwalo (kompletnie nie wiem jak to slowo odmienic..)

To może właśnie ten powód, przez który się nie udaje :( jeśli masz możliwość to tak jak pisałaś znajdź jakiegoś endo innego żeby wcześniej się umówić
No też myślę,że to napewno nie sprzyjało - a,że mam tylko jeden jajowód - to też jest już utrudniona sprawa 😔
Nie zamartwiam i nie zadręczam się tym tylko poszukam endo,który na miejscu robi USG i się umowie prywatnie :)
Postaram się jeść mniej słodyczy i takich gotowców,może się uda mi przestawić to moje żywienie to napewno - z pomocą endo i lekami - da się trzymać tę tarczycę w ryzach:)

No też myślę,że to napewno nie sprzyjało - a,że mam tylko jeden jajowód - to też jest już utrudniona sprawa 😔
Nie zamartwiam i nie zadręczam się tym tylko poszukam endo,który na miejscu robi USG i się umowie prywatnie :)
Postaram się jeść mniej słodyczy i takich gotowców,może się uda mi przestawić to moje żywienie to napewno - z pomocą endo i lekami - da się trzymać tę tarczycę w ryzach:)
Oczywiście że da, ja też niestety mam z nią problem, ale biorę eutyrox i jest na stabilnym poziomie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry