• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

No też myślę,że to napewno nie sprzyjało - a,że mam tylko jeden jajowód - to też jest już utrudniona sprawa 😔
Nie zamartwiam i nie zadręczam się tym tylko poszukam endo,który na miejscu robi USG i się umowie prywatnie :)
Postaram się jeść mniej słodyczy i takich gotowców,może się uda mi przestawić to moje żywienie to napewno - z pomocą endo i lekami - da się trzymać tę tarczycę w ryzach:)
Leki pomogą na pewno :) nie zniechęcaj się tylko na początku - mi na początku bardzo szalała tarczyca, nie mogła się ustabilizować z euthyroxem i zmieniałam dawkę co chwilę, ale już jestem na jednej długo 🙂

reklama
To ja już mam betę po 48h 😁

Załączniki

• IMG_2878.png
    IMG_2878.png
    32,6 KB · Wyświetleń: 105
To ja już mam betę po 48h 😁
Jeee! ❤️ cudownie! Ja jeszcze nic :D
@Kaalaa co używałaś na zatkany nos ? Ja już nie mam pojęcia mega się mecze :(
Nic.. w sensie nic nie pomagalo, staralam sie dmuchac, ale nic nie daje za duzo.. czesto siedzialam nad kubkiem herbaty i wdychalam ta pare jak jeszcze byla goraca, to mam wrqzenie ze mi pomagalo najbardziej.. ale tak bezposrednio nad kubkiem, jeszcze ciepla ta para :D

Jeee! ❤️ cudownie! Ja jeszcze nic :D

Nic.. w sensie nic nie pomagalo, staralam sie dmuchac, ale nic nie daje za duzo.. czesto siedzialam nad kubkiem herbaty i wdychalam ta pare jak jeszcze byla goraca, to mam wrqzenie ze mi pomagalo najbardziej.. ale tak bezposrednio nad kubkiem, jeszcze ciepla ta para :D
To lece po wrzątek 😅 W pracy każdy gada że mam iść do domu bo jestem chora a ja nie czuje się chora tylko mam ten nos zatkany i tak jak piszesz nie da sie wydmuchać :( oby to była ciąza jak u ciebie 🥰

reklama
To lece po wrzątek 😅 W pracy każdy gada że mam iść do domu bo jestem chora a ja nie czuje się chora tylko mam ten nos zatkany i tak jak piszesz nie da sie wydmuchać :( oby to była ciąza jak u ciebie 🥰
Jak wrzucisz miete do wrzatku to sa lepsze odczucia na nos albo pokrzywa, pozniej zawsze mozna wypic :D sprobuj, nie sciaga 100%, ale bylo odrobine lepiej, a przynajmniej lepiej sie dmucha :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry