Madlen2026
Fanka BB :)
Z tym powiadomieniem to trochę ściema u mnie to nie działaJak robiłaś w diagnostyce to mając aplikację podobno dostaje się powiadomienie o wyniku, czy Ty tą aplikację masz juz pobraną ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z tym powiadomieniem to trochę ściema u mnie to nie działaJak robiłaś w diagnostyce to mając aplikację podobno dostaje się powiadomienie o wyniku, czy Ty tą aplikację masz juz pobraną ?![]()
A jakJak robiłaś w diagnostyce to mając aplikację podobno dostaje się powiadomienie o wyniku, czy Ty tą aplikację masz juz pobraną ?![]()
Oni nie wiedzą, że my tu czekamy?No niee maanawet nie wiem o ktorej moge sie spodziewac i tak wchodze co chwile..
z dopiskiem, ta z forum, trzeba szybkoOni powinni mieć na każde laboratorium Panią która zajmuje się tylko betami![]()
Trzymam za slowo!Te heheszki się na mnie odbiją, jak na początku kwietnia będę dzwoniła do kliniki "gdzie wyniki kariotypu?!"![]()
A jak
Ale powiadomienie sie czasem spoznia, licze ze zobacze pierwsza, zreszta jak tu nie zagladac caly dzien i czekac cierpliwie? O cierpliwosc mnie posadzasz?![]()
No kurde tu nawet moj brak cierpliwosci juz sie konczy