Lady S
Fanka BB :)
No byly te kreski ranona wszystkich 3 byly!
![]()
Daj sobie szansę!
Jeżeli bardzo się martwisz to jutro i w sobotę zrób betę i proga - chociaż zalecam bardziej jutro testy ciążowe a w sobotę przyrost
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No byly te kreski ranona wszystkich 3 byly!
![]()
Kochana trzymam kciuki że będzie dobrzeJakby bylo z 7.. 9 to moglabym powiedziec ok.. ale nawet 5 nie ma..
jutro jest dzien kiedy zwykle temp leci w dol.. nie wiem.. kurde nie wiem.. ale nie jest mi z tym dobrzedo soboty nic nie bedzie wiadomo..
Niee, jutro na krew nie dam rady i w sobote bo sie zrobi taki siniak, ze w sobote nie pobiora.. zrobie jutro testy, ale boje sie, ze nie bedzie widac przy takich wartosciach tego ze rosnie.. to nadal wszystko bedzie hiper blade..Zobacz załącznik 1737634
Daj sobie szansę!
Jeżeli bardzo się martwisz to jutro i w sobotę zrób betę i proga - chociaż zalecam bardziej jutro testy ciążowe a w sobotę przyrost![]()
Bede sikac.. to na pewno..Kochana trzymam kciuki że będzie dobrzedo 5 niewiele brakuje a to startująca beta . Możesz sprawdzać do soboty sobie jeszcze testami czy kreska choć troszkę ciemniejsza .
Nie ma co wyciągać tak szybko wniosków, bez przyrostu nie ma co wyrokować.Jakby bylo z 7.. 9 to moglabym powiedziec ok.. ale nawet 5 nie ma..
jutro jest dzien kiedy zwykle temp leci w dol.. nie wiem.. kurde nie wiem.. ale nie jest mi z tym dobrzedo soboty nic nie bedzie wiadomo..
Ale przecież ten progesteron nie jest zły! Laczek po dupie i wdech i wydechCzy ta mocno nieprzespana noc mogla miec wplyw na progesteron?
A my wszystkie będziemy Cię wspierać lub laczkować jak będzie trzebaJa wiem.. 10 ma szanse zalapac, ma szanse podciagnac i utrzymac.. teorie znam, ale gorzej zastosowac w praktyce![]()
Bede do tej soboty panikowac.. to akurat dzisiaj pewne..
No jestescie tutaj najlepsze i to calkiem szczerze! To ile marudze, ile pierdziele od rzeczy, a Wy jestescie nadal otwarte, to jest nieocenione, serioA my wszystkie będziemy Cię wspierać lub laczkować jak będzie trzebaa w sobotę wieczór wszystkie wypijemy szampana
0% oczywiście
![]()