• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

No byly te kreski rano :( na wszystkich 3 byly! :(
1000015284.gif

Daj sobie szansę! 💜🫂
Jeżeli bardzo się martwisz to jutro i w sobotę zrób betę i proga - chociaż zalecam bardziej jutro testy ciążowe a w sobotę przyrost 💛

reklama
Jakby bylo z 7.. 9 to moglabym powiedziec ok.. ale nawet 5 nie ma..
jutro jest dzien kiedy zwykle temp leci w dol.. nie wiem.. kurde nie wiem.. ale nie jest mi z tym dobrze :( do soboty nic nie bedzie wiadomo..
Kochana trzymam kciuki że będzie dobrze ❤️ do 5 niewiele brakuje a to startująca beta . Możesz sprawdzać do soboty sobie jeszcze testami czy kreska choć troszkę ciemniejsza .

Zobacz załącznik 1737634

Daj sobie szansę! 💜🫂
Jeżeli bardzo się martwisz to jutro i w sobotę zrób betę i proga - chociaż zalecam bardziej jutro testy ciążowe a w sobotę przyrost 💛
Niee, jutro na krew nie dam rady i w sobote bo sie zrobi taki siniak, ze w sobote nie pobiora.. zrobie jutro testy, ale boje sie, ze nie bedzie widac przy takich wartosciach tego ze rosnie.. to nadal wszystko bedzie hiper blade..
Kochana trzymam kciuki że będzie dobrze ❤️ do 5 niewiele brakuje a to startująca beta . Możesz sprawdzać do soboty sobie jeszcze testami czy kreska choć troszkę ciemniejsza .
Bede sikac.. to na pewno..

Ja wiem.. 10 ma szanse zalapac, ma szanse podciagnac i utrzymac.. teorie znam, ale gorzej zastosowac w praktyce :(
Bede do tej soboty panikowac.. to akurat dzisiaj pewne..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry