• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Niee, jutro na krew nie dam rady i w sobote bo sie zrobi taki siniak, ze w sobote nie pobiora.. zrobie jutro testy, ale boje sie, ze nie bedzie widac przy takich wartosciach tego ze rosnie.. to nadal wszystko bedzie hiper blade..

Bede sikac.. to na pewno..
Wiesz - zawsze można z drugiej ręki pobrać w razie kryzysu a jak nie to pielęgniarka znajdzie jakąś żyłkę:) ja miałam kiedyś pobieraną krew z dłoni bo już nie było gdzie się wkłuwać i też się dało. Także grzecznie sikaj na testy i czekamy do soboty z zaciśniętymi kciukami 🫶🏼

reklama
w ogóle to czuję się nieprzygotowana do tego cyklu. Chciałam testować rano i wieczorem do poniedziałku, ale sprawdziłam przed chwilą i mam całe 4 testy easy home. 4 ostatnie testy a potrzebuję ich przecież 8!

Wiesz - zawsze można z drugiej ręki pobrać w razie kryzysu a jak nie to pielęgniarka znajdzie jakąś żyłkę:) ja miałam kiedyś pobieraną krew z dłoni bo już nie było gdzie się wkłuwać i też się dało. Także grzecznie sikaj na testy i czekamy do soboty z zaciśniętymi kciukami 🫶🏼
No ja w cyklu po biochemie byłam właśnie dzień po dniu, żeby od razu widzieć gdzie to zmierza. I też zmieniałam ręce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry