• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Hm @Madlen2026 ma proga 12,6 i beta rośnie, także chyba tu nie ma co się martwić. Tylko spokój i przyrost, niestety te wczesne testowanie dostarcza też wiele stresu.
Też tak uważam a progesteron mi spadł wgl z 13,5 ale wyczytałam że nie ma to znaczenia zbyt dużego ważne żeby był 10 lub wyżej i wtedy będzie ok tym bardziej że progesteron to zmienna i jednego dnia może być niższa następnego wyższa i znowu niższa..

Dobry, zrobilam rano test a w sumie wstalam w nocy i zrobilam bo przeciez i tak nie spalam.. mam wrazenie ze te kreski stoja.. na zywo i tak bardzoej widoczne, ale to jest ledwo ledwo co, nie powiedzialabym, ze mocniejsze wcale… i tak pojawiaja sie w tej przedostatniej/ostatniej minucie no i sa slabiutkie..
IMG_7047.jpeg

Dobry, zrobilam rano test a w sumie wstalam w nocy i zrobilam bo przeciez i tak nie spalam.. mam wrazenie ze te kreski stoja.. na zywo i tak bardzoej widoczne, ale to jest ledwo ledwo co, nie powiedzialabym, ze mocniejsze wcale… i tak pojawiaja sie w tej przedostatniej/ostatniej minucie no i sa slabiutkie.. Zobacz załącznik 1737653
Ale przecież one wychwytują betę poniżej ich poziomu wyczuwalności, jak widać :) spokojnie, będzie dobrze, stres niepotrzebny ❤️ moje kreski w poprzedniej ciąży ciemniały turbo powoli.

Dobry, zrobilam rano test a w sumie wstalam w nocy i zrobilam bo przeciez i tak nie spalam.. mam wrazenie ze te kreski stoja.. na zywo i tak bardzoej widoczne, ale to jest ledwo ledwo co, nie powiedzialabym, ze mocniejsze wcale… i tak pojawiaja sie w tej przedostatniej/ostatniej minucie no i sa slabiutkie.. Zobacz załącznik 1737653
Kobieto - daj sobie szansę. Wiem,że się boisz - sama jestem po przejściach. Jesteś jeszcze przed datą planowanej miesiączki to wiadomo,że te kreski nie będą jakieś bordowe mocno.
Pewnie mocz był za słabo stężony przez brak snu i aktywność.
Ja tu widzę cały czas potencjał ✊🏼🩵🩷
Także jak będziesz miała możliwość to przetrzymaj kilka godzin siku i zrób jeszcze wieczorem,jutro rano też sobie siknij i leć na betę:)
Będzie dobrze 🫂
Ja takie cienie miałam na teście dopiero 13 dpo +-
24.06 om, pozytywny Lh 08.07 w 14 DC , 27 DC (21.07) mikro cień a wyraźną mężowi wysikałam(bo on z tych ślepych ) 25.07.
Daj sobie szansę ❤️
1000015292.jpg
1000015293.jpg

reklama
Nie widze kompletnie, zeby sie czyms roznily te wczorajsze od dzisiejszych, a gdzie tu jeszcze ten facelle co wyszedl przedwczoraj wieczorem.. no na nim juz powinien byc progress! Ja wiem, ze grubej kreski nie bedzie takiej konkretnej.. ale chociaz troche ciemniejsza niz te wczorajsze.. :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry