• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

🤬🤬🤬🤬
Nawet nie wiem jak to skomentować. Zabiłabym uja za takie teksty. On nie powinien być szefem. Nigdy. Rozumiem, że Cię to zabolało, sama bym pewnie wyła. Przytulam Cię mocno. 💗 Nie pozwól, aby opinia kogoś tak ograniczonego wpłynęła na Twój nastrój, bo nie warto się nim przejmować. Możesz go posądzić o mobbing. Mój mąż jest prawnikiem, więc w razie czego, pomoże Ci wystosować odpowiednie pismo. Pamiętaj, że z takimi rzeczami nie jesteś sama. Jeśli poczujesz , że to już przesada i masz dość to zgłaszaj dziada 🫣 I absolutnie brak dzieci nie powinno być powodem do robienia nadgodzin! Boszeeeee...no wkurwiłam się jak to przeczytałam. Oby mu kot do buta naszczał. Albo pies. Jak nie ma zwierząt, daj znać... użyczę swojego królika.
Psa ma! To chyba jedyna istota jaką kocha bo rodzinę ewidentnie olewa woli być w pracy jak z rodziną

reklama
Kochana, a rozmawiałaś już z mężem?
Tak, ale w sumie bylo dzisiaj zamieszanie z tym autem i poszlo totalnie nie po mojej mysli.. teraz on nic nie mowi, ale wiem ze to taki charakter musi przetrawic chwile swoje, pogadam z nim jeszcze raz wieczorem, bo przedstawilam mu wszystkie mozliwe scenariusze i chyba tego nie bral pod uwage..
Ten na dole to wtorek rano ten na górze środa popołudniu…
Nie sugeruj się popołudniowymi testami nie piłam i nie sikałam przez 2h a jest jaśniejszy niż dzień wcześniej a następnego dnia beta 111
Ale u mnie dzisiaj rano wygladal tak samo jak wczoraj, pierwszy mocz, wszystki by sie zgadzalo..
No nie wiem czy nie widać lepiej, przynajmniej na zdjęciu. No ale to Ty widzisz na żywo
No dla mnie tak samo totalnie..

Tak, ale w sumie bylo dzisiaj zamieszanie z tym autem i poszlo totalnie nie po mojej mysli.. teraz on nic nie mowi, ale wiem ze to taki charakter musi przetrawic chwile swoje, pogadam z nim jeszcze raz wieczorem, bo przedstawilam mu wszystkie mozliwe scenariusze i chyba tego nie bral pod uwage..

Ale u mnie dzisiaj rano wygladal tak samo jak wczoraj, pierwszy mocz, wszystki by sie zgadzalo..

No dla mnie tak samo totalnie..
No to to akurat dobrze w takim razie , trzymamy tu za Ciebie wszystkie kciuki i czekamy na wyniki bety ❤️❤️

No i jak pisalam, siknelam, ale dla mnie ciagle to samo, chodze czesciej siku to fakt, ale teraz czekalam dluzej, koncentracja mniej wiecej ta sama co wtedy facelle z wieczora.. jak dla mnie kreski takie same.. leciutkie, powinno byc wiecej..
U mnie na początku ciąży tez nie było widać różnicy w testach, może po 3 dniach miałam wrażenie że nieco ciemnieją, ale dopiero po tygodniu miałam rzeczową krechę, pamiętam jak mój mąż się stresował i dopytywał dlaczego ta kreska się nie zmienia ;) bardzo się martwił :) dzisiejszej kreski w ogóle nie widzi 🤣

U mnie na początku ciąży tez nie było widać różnicy w testach, może po 3 dniach miałam wrażenie że nieco ciemnieją, ale dopiero po tygodniu miałam rzeczową krechę, pamiętam jak mój mąż się stresował i dopytywał dlaczego ta kreska się nie zmienia ;) bardzo się martwił :) dzisiejszej kreski w ogóle nie widzi 🤣
Nie no moj tez nie widzial, mimo ze pokazywalam mu wszystkie fotki, ale to mnie nie dziwi w ogole..

Ja Was dziś tylko na szybko podczytuję bo taki szalony dzień mam w pracy a jeszcze szef mnie tak wyprowadził z równowagi jest przypierdolka do wszystkich i ja sobie nie mam nic do zarzucenia ale jak usłyszałam tekst Ty to mogłabyś dłużej pracować bo dzieci nie masz to się nie masz po co do domu spieszyć to myślałam że go uduszę ale zacisnęłam zęby i rozpłakałam się w aucie…
Co za typ 🤬 a ch&$j go obchodzi czy masz rodzinę, czy uprawiasz sport czy chodzisz na kółko różańcowe, praca to praca, a w czasie po pracy to każdy ma swoje życie...

reklama
Biorac pod uwage juz wieczor to powinno powoli krecic sie przy 10… tzn zeby bylo dobrze powinno tak byc
1000014512.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry