• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Dzień dobry.

Wczoraj starania były, ale jajnik mnie znowu boli i nie wiem czy jeszcze przed czy juz po..

Nie przepisuje się raczej z ławeczki na testowanie. Okres planowo powinnam dostac 31 marca, ale jakoś nie mam złudnych nadzieji.. Poza tym zobaczymy co nam powiedzą ze wtorek w klinice.

@Kaalaa Czekam razem z tobą na wyniki i trzymam mocne kciuki aby było dobrze :)
A moze jednak przepisac? Wiesz ze nadzieja umiera ostatnia? :D
Mam dzisiaj gości ale będę odświeżać forum jak szalona czekając na przyrost @Kaalaa 🤣
Mozesz spokojnie siedziec z goscmi, znow powiedziala wieczorem, wiec kolo 18:30 beda :D
Ej chyba polubię badania w diagnostyce w sobotę, od wejścia do laba do wyjścia już po badaniu minęło łącznie 3 minuty 🤣👌 wyniki mają być po 15, czekamy ❤️🤞
Przyjechalam 10 min przed czasem, bylam z 10 w kolejce 😂
Dzien dobry. Ja pitole, @Kaalaa a to nie jest karalne? Mówić że "zrobiłam tescik" i nie wrzucić teścika? Nie powinnaś sama go oglądać 😑
Jem wlasnie sniadanie, czytajac to wyplulam kanapke przed siebie 😂
Dzień Dobry!
Ja oczywiście nie wytrzymałam i sikałam 11 dpo.
Wrzucam fotki i tracę nadzieję
Ja widze cos! 🤞
@Kaalaa gdzie Cię wcięło?! Poprosimy nasze testy 🤣💖
E no kurde labek, zakupy, gdybym wiedziala zaczelabym od zakupow 😂

Nie dosc ze sie naczekalam, to jeszcze musiala mi pobrac z tej gorszej reki, w sensie zyly sa gleboko i jest ciezko.. no i wbila sie, jakies wyjatkowo grube zyly maja bo bolalo jak nie wiem, grzebie, gmera w srodku ze na tym fotelu to jestem juz jak waz… a ta jeszcE sie pyta „boli?” Nie kurde laskocze 😂 no ale gmerala bo nie lecialo.. finalnie wyciagnela igle, wbila sie w dlon , ale bylo ryzyko, ze trEba bedzie kluc 3 raz ta sama reke, a przeciez poniedzialek jeszcze.. ale udalo sie pobrac, tylko ze ta dlon teraz boli mnie tak, ze nie jestem w stanie nic zlapac nawet..

IMG_7092.jpeg

Poranne dzisiejsze

Apropo bety.. jesli wszystko dzis bedzie dobrze.. chcialabym potwierdzic jeszcze raz, aaale.. biorac pod uwage ze wartoci beda bardzo male myslalam zeby pojsc w pon to beda 2 dni znow i potem w czwartek to bedzie 3 dni.. ale za to moze beda jakies lepsze wartosci w sensie nadal po 3 dniach bede widziala zaleznosc jak to idzie

Niestety burak z niego jest
No i to straszny 😨
wczoraj i dziś nie, a przed wczoraj facell bielutki
Apropo bety.. jesli wszystko dzis bedzie dobrze.. chcialabym potwierdzic jeszcze raz, aaale.. biorac pod uwage ze wartoci beda bardzo male myslalam zeby pojsc w pon to beda 2 dni znow i potem w czwartek to bedzie 3 dni.. ale za to moze beda jakies lepsze wartosci w sensie nadal po 3 dniach bede widziala zaleznosc jak to idzie
dla twojego spokoju sobie zrób ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry