Zestresowana13
Fanka BB :)
Jeju ja już sama nie wiem czy świruje czy nie... Cały czas od rana dziś czuje w macicy tak jak przed okresem, niby lekkie kłucie niby lekkie skurcze i nie wiem czy sobie wkręcam czy realnie to czuje
oszaleć idzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dziś mam tak samo jakby się okres zblizal, cos ćmi trochę uciska i piersi mam bardziej obrzmiałe niż przy okresieJeju ja już sama nie wiem czy świruje czy nie... Cały czas od rana dziś czuje w macicy tak jak przed okresem, niby lekkie kłucie niby lekkie skurcze i nie wiem czy sobie wkręcam czy realnie to czujeoszaleć idzie
No nie wiem nie wiemJeju ja już sama nie wiem czy świruje czy nie... Cały czas od rana dziś czuje w macicy tak jak przed okresem, niby lekkie kłucie niby lekkie skurcze i nie wiem czy sobie wkręcam czy realnie to czujeoszaleć idzie
sikasz jeszcze jutro ja mysle?Ja dziś mam tak samo jakby się okres zblizal, cos ćmi trochę uciska i piersi mam bardziej obrzmiałe niż przy okresie
A na dodatek szwagierka zrobiła mi kawę i pytam co to za dziwna kawa a ona mówi że ta sama co zawsze a dla mnie jakaś ohydna dziś w smaku![]()
Obojetnie jaki test nie da Ci tyle pewnosci co beta! Superowo, ale to widze dzisiaj sporo osob postanowilo sie poklocJa dla pewności zrobiłam hcg z krwi, idę dziś na imprezę % i chciałam mieć sto procent pewnościjakby biały test nie był pewny…
przy okazji dodałam proga
![]()
Ja się cieszę że mnie nie odrzuciło od kawy póki co bo to jedyna przyjemność z rana przed pracąJa dziś mam tak samo jakby się okres zblizal, cos ćmi trochę uciska i piersi mam bardziej obrzmiałe niż przy okresie
A na dodatek szwagierka zrobiła mi kawę i pytam co to za dziwna kawa a ona mówi że ta sama co zawsze a dla mnie jakaś ohydna dziś w smaku![]()
Super, ze udalo sie stanac na nogiHej! Nie odzywałam się trochę, ale musialam się zebrać w sobie po ostanim biochemie… umowilam nam termin do kliniki bo moja ginekolog powiedziała, że ona nam nic nie pomoże… bosz… ci lekarze za granicamamy termin pod koniec kwietnia (uważam ze dosyć szybko) plus badanie nasienia również w kwietniu. Mąż robi to wszystko ze mną ale wiem jaka ma narrację, że nic na siłę albo uda się naturalnie albo nie… (mamy jedno dziecko). Mam tak różne myśli że sama nie ogarniam, bardzo tego chce a z drugiej strony myślę po co sobie żyły wyprówać jak jest dobrze tak jak jest. Nasza córka już skończyła 6 lat. Plus w ostatnim czasie dowiedziałam się o kolejnych dwóch ciążach —- tak zabolało. Dziewczyny nie ogarniam sama siebie, swoich myśli i uczuć.
Trzymam kciuki za wszystkiedużo się dzieje na forum.
Działane było w tym cyklu także proszę o zapisanie na 22.03 ale nie robię sobie większych nadziei skoro owulacja jest naprzemiennie. Chociaż kto tam wie…
Powinna być nowa ikonka -Ej no i dobra, wybaczcie ale sie pomieszalam! Tyle tu bylo cieni, wg mnie nie cienii co my z tyl robimy?
![]()