Kaalaa
Fanka BB :)
Ja mu moge laczkiem zasady wytlumaczycCo on zasad nie zna czy co![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mu moge laczkiem zasady wytlumaczycCo on zasad nie zna czy co![]()
To będzie walka na laczki bo jego argumentem też jest laczek. xDJa mu moge laczkiem zasady wytlumaczyc![]()
No weź nawet nie mów....Wiecie, że zaczęłam rozkminiać po drodze jak już wyszliśmy po zrobieniu testy czy to na pewno był ciążowy a nie owulacyjny.![]()
gdyby był wrzucony tutaj nie byłoby się nad czym zastanawiaćWiecie, że zaczęłam rozkminiać po drodze jak już wyszliśmy po zrobieniu testy czy to na pewno był ciążowy a nie owulacyjny.![]()
Mam takie samym myśliHej! Nie odzywałam się trochę, ale musialam się zebrać w sobie po ostanim biochemie… umowilam nam termin do kliniki bo moja ginekolog powiedziała, że ona nam nic nie pomoże… bosz… ci lekarze za granicamamy termin pod koniec kwietnia (uważam ze dosyć szybko) plus badanie nasienia również w kwietniu. Mąż robi to wszystko ze mną ale wiem jaka ma narrację, że nic na siłę albo uda się naturalnie albo nie… (mamy jedno dziecko). Mam tak różne myśli że sama nie ogarniam, bardzo tego chce a z drugiej strony myślę po co sobie żyły wyprówać jak jest dobrze tak jak jest. Nasza córka już skończyła 6 lat. Plus w ostatnim czasie dowiedziałam się o kolejnych dwóch ciążach —- tak zabolało. Dziewczyny nie ogarniam sama siebie, swoich myśli i uczuć.
Trzymam kciuki za wszystkiedużo się dzieje na forum.
Działane było w tym cyklu także proszę o zapisanie na 22.03 ale nie robię sobie większych nadziei skoro owulacja jest naprzemiennie. Chociaż kto tam wie…
I cały czas pyta a co tam dziewczyny piszą i co tam u nichJa mam dokladnie tak samo, cisza cisza i bum!wiec trzeba serio tego pilnowac bo nic nie zapowiada wczesniejszej akcji
To jak sa mocne krechy to ta owu mogla wypasc Ci wczesniej! Ale czad no!
Pieknie sie nauczyl!![]()