• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Hej! Nie odzywałam się trochę, ale musialam się zebrać w sobie po ostanim biochemie… umowilam nam termin do kliniki bo moja ginekolog powiedziała, że ona nam nic nie pomoże… bosz… ci lekarze za granica 😳😬 mamy termin pod koniec kwietnia (uważam ze dosyć szybko) plus badanie nasienia również w kwietniu. Mąż robi to wszystko ze mną ale wiem jaka ma narrację, że nic na siłę albo uda się naturalnie albo nie… (mamy jedno dziecko). Mam tak różne myśli że sama nie ogarniam, bardzo tego chce a z drugiej strony myślę po co sobie żyły wyprówać jak jest dobrze tak jak jest. Nasza córka już skończyła 6 lat. Plus w ostatnim czasie dowiedziałam się o kolejnych dwóch ciążach —- tak zabolało. Dziewczyny nie ogarniam sama siebie, swoich myśli i uczuć.
Trzymam kciuki za wszystkie ✊🏻dużo się dzieje na forum.
Działane było w tym cyklu także proszę o zapisanie na 22.03 ale nie robię sobie większych nadziei skoro owulacja jest naprzemiennie. Chociaż kto tam wie…
Mam takie samym myśli 🙈🙈🙈

Proszę bardzo. 😊
17734989017453304584962222776872.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry