• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Chociaz wydaje mi sie ze implantacja przeciez musiala zajsc prawidlowo. Moze to byla rowniez wada genetyczna, nie wiem, siedze dzisiaj wczoraj, analizuje wszystko po 10 razy, wydaje mi sie, ze wszystko robilam dobrze, nie mialam infekcji, nie bralam zadnych lekow, nic sie ku temu nie przyczynilo.
Zamowie sobie jeszcze cynk, magnez i b6. Nie wiem czy brac od poczatku cyklu czy po owulacji. Chat gpt twierdzi, ze po owulacji bardziej.
Glowa mi peka..

reklama
Chociaz wydaje mi sie ze implantacja przeciez musiala zajsc prawidlowo. Moze to byla rowniez wada genetyczna, nie wiem, siedze dzisiaj wczoraj, analizuje wszystko po 10 razy, wydaje mi sie, ze wszystko robilam dobrze, nie mialam infekcji, nie bralam zadnych lekow, nic sie ku temu nie przyczynilo.
Zamowie sobie jeszcze cynk, magnez i b6. Nie wiem czy brac od poczatku cyklu czy po owulacji. Chat gpt twierdzi, ze po owulacji bardziej.
Glowa mi peka..
Powiem Ci że punktu widzenia osoby po 6 stratach, lepiej, że na samym początku organizm sam odrzuca nieprawidłowy zarodek. Mam nieprawidłowy kariotyp i dopóki dziecko nie urodzi się zdrowe będę miała zawsze lęk.
Przytulam mocno. 🫂

Estradiol w 7dpo mialam kolo 170-180 wiec wydaje mi sie, ze tu nie mam problemu.. tylko wtedy prozek lekko ponizej 10, a teraz 10.. a to co piszesz, jakie badania krwi wykonac, zeby wiedziec?
Mój gin zeby sprawdzić czy nie mam niedomogi kazał zbadać progesteron dwa cykle pod rząd w 22-24 dniu czyli cyklu przy cyklach 27 dniowych 👌 może to będzie wskazówka jakaś

No wlasnie to byla pierwsza owu z prawego i tak czulam, ze prawy musi dojsc do glosu, a jednoczesnie to byla 1/6 wszystkich odtatnich owulacji…

Jutro chcialam dzwonic sie umawiac, ale musze poczekac az przyjdzie okres.. wtedy umowie sie na +/- 14 dc. Bedzie przed owu, potem umowie sie po kilku dniach jak bedzie wskazana owu, zeby zobaczyc co jest, chociaz wiem ze pecherzyk peka, wiem, ze do owu dochodzi. Moim zdaniem mam za niski progesteron po owulacji. Bede prosic o duphaston.. zapytam o droznosc, mam przeczucie, ze cos jest nie tak z lewa strona.. na usg tego nie zobaczy prawda? Tylko droznosc pokaze?
Wyślij małża na podstawowe badanie nasienia, nie zrzucają na siebie odpowiedzialności za niepowodzenie... Dla niego to max 15 minut i 150 zł. A nie jakieś skomplikowane procedury ☹️

Mój gin zeby sprawdzić czy nie mam niedomogi kazał zbadać progesteron dwa cykle pod rząd w 22-24 dniu czyli cyklu przy cyklach 27 dniowych 👌 może to będzie wskazówka jakaś
Co prawda nie pod rzad, ale 2 cykle temu bylo z 9.70 jakos tak, a teraz 10..
Wyślij małża na podstawowe badanie nasienia, nie zrzucają na siebie odpowiedzialności za niepowodzenie... Dla niego to max 15 minut i 150 zł. A nie jakieś skomplikowane procedury ☹️
No wlasnie mial isc w marcu..

Glowa mi peka..
Przybijam piątkę, wpisz mi okres dziś.. Także też raczej biochem 🫠
A i szyjka już bardzo nisko 🤷🏻‍♀️ czyli coś było na rzeczy.. Umowie sobie teleporade i może mi da skierowanie chociaż na proga po owulacji, bo wydaje mi się że była lipa w tym cyklu, żadnych objawów nie miałam podwyższonego progesteronu 🤔

Ostatnia edycja:
reklama
Glowa mi peka..
Ja biorę cały miesiąc cykl, przed snem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry