• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Poproszę o wpisanie miesiączki. Wygląda na to ze cykl byl bezowulacyjny, faktycznie nie zauważyłam u siebie sluzu plodnego. Pierwszy raz w zyciu odstawilam tabletki i nie wiedzialam czego sie spodziewac. Licze ze ten cykl juz bedzie normalny a nie 20dni.

Cześć Dziewczyny. @Kaalaa przytulam Cię mocno 🩷 jak będziesz miała ochotę się wyżalić i ponarzekać na cały świat to pamiętaj, że tu jesteśmy 😉 jeszcze zaświeci dla nas słońce 🤱🌞☀️
My dziś mamy dzień lenia, nawet obiadu nie zrobiliśmy tylko zamówiliśmy kebaba. Cóż i takie dni są czasem potrzebne w życiu.
Do tego zepsuła się pogoda, jest pochmurno i deszczowo, nie moja bajka, mam ochotę przez to tylko spać 🫤

Część jestem nowa i nie bardzo wiem gdzie mogę dołączyć 🙈 Mam nadzieję że się nie wygłupię. Ślub w październiku w zeszłym roku od tego czasu zaczęliśmy się starać o dziecko, badania moje i męża w normie. Wszystko okej ale dalej nic. W tym miesiącu były seksy przed i w trakcie owulacji. Testowanie wypada mi na 18 marca więc jeśli mogę to poproszę na ten dzień 🤗 Może ta wiosenna aura przyniesie te dwie upragnione kreski 🥺 Mąż ma w marcu urodziny więc byłby super prezent.

Część jestem nowa i nie bardzo wiem gdzie mogę dołączyć 🙈 Mam nadzieję że się nie wygłupię. Ślub w październiku w zeszłym roku od tego czasu zaczęliśmy się starać o dziecko, badania moje i męża w normie. Wszystko okej ale dalej nic. W tym miesiącu były seksy przed i w trakcie owulacji. Testowanie wypada mi na 18 marca więc jeśli mogę to poproszę na ten dzień 🤗 Może ta wiosenna aura przyniesie te dwie upragnione kreski 🥺 Mąż ma w marcu urodziny więc byłby super prezent.
Hej! Super, że do nas dołączyłaś. Trzymam kciuki za upragnione dwie kreski w marcu 🩷

reklama
Hej witamy:)
Trzymam kciuki za pozytywny test :)
🫶

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry