Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po odstawieniu AH tak może być. Dopiero następny cykl jest zazwyczaj "normalny". Kilka razy odstawiłam i zawsze pierwszy trwał około 20 dni, a następny już 28 dni.Troche szybko jak na okres![]()
No to pewnie tak jest. Dzieki dziewczyny za pomocPo odstawieniu AH tak może być. Dopiero następny cykl jest zazwyczaj "normalny". Kilka razy odstawiłam i zawsze pierwszy trwał około 20 dni, a następny już 28 dni.
Hej! Super, że do nas dołączyłaś. Trzymam kciuki za upragnione dwie kreski w marcuCzęść jestem nowa i nie bardzo wiem gdzie mogę dołączyćMam nadzieję że się nie wygłupię. Ślub w październiku w zeszłym roku od tego czasu zaczęliśmy się starać o dziecko, badania moje i męża w normie. Wszystko okej ale dalej nic. W tym miesiącu były seksy przed i w trakcie owulacji. Testowanie wypada mi na 18 marca więc jeśli mogę to poproszę na ten dzień
Może ta wiosenna aura przyniesie te dwie upragnione kreski
Mąż ma w marcu urodziny więc byłby super prezent.
Hej witamyCzęść jestem nowa i nie bardzo wiem gdzie mogę dołączyćMam nadzieję że się nie wygłupię. Ślub w październiku w zeszłym roku od tego czasu zaczęliśmy się starać o dziecko, badania moje i męża w normie. Wszystko okej ale dalej nic. W tym miesiącu były seksy przed i w trakcie owulacji. Testowanie wypada mi na 18 marca więc jeśli mogę to poproszę na ten dzień
Może ta wiosenna aura przyniesie te dwie upragnione kreski
Mąż ma w marcu urodziny więc byłby super prezent.