natkusia
Fanka BB :)
Nie wiem bo pierwszy raz będę brała ale lekarka mówiła 2-3 dniA po ilu dniach od odstawienia dostałaś okres ?
Może być implantacja ale to jest też naturalne wahanie progesteronu. Często mam w okolicy 6-8dpo ale po paru cyklach człowiek się przyzwyczaja, że to normalneTak sama sobie pukam do głowy że przecież to 22 dc, do okresu jeszcze 5 dniNie wiem czy w przyszłym cyklu nie zrezygnuje z testów Lh i z badań krwi i z mierzenia temperatury też bo mega mi to mąci w głowie... Ten spadek temperatury w 7 dpo, wysoki progesteron i ten dzisiejszy wzrost to w mojej głowie od razu był sygnał że to była implantacja i że to na bank to już... A test biały
![]()
Super, mnie drożność też napawa dużą nadziejąJa właśnie już się umówiłam na drożność. Jadę w czwartek, rano na 8 mam się stawić na izbę przyjęć. Lekarz napisał proszę zabrać szlafrok, koszule i skierowanie. Także jestem zadowolona, że nabiera wsytsko tempazobaczymy co tam w dole piszczy. Przed pierwszą ciąża miałam robione i wyszło, że jeden niedrożny, a drugi chyba się wtedy udrożnił, bo udało się zajść. Także liczę na owocny miesiąc
![]()