• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

A po ilu dniach od odstawienia dostałaś okres ?
Nie wiem bo pierwszy raz będę brała ale lekarka mówiła 2-3 dni 🙂

Tak sama sobie pukam do głowy że przecież to 22 dc, do okresu jeszcze 5 dni 🤐🤣 Nie wiem czy w przyszłym cyklu nie zrezygnuje z testów Lh i z badań krwi i z mierzenia temperatury też bo mega mi to mąci w głowie... Ten spadek temperatury w 7 dpo, wysoki progesteron i ten dzisiejszy wzrost to w mojej głowie od razu był sygnał że to była implantacja i że to na bank to już... A test biały 🤐
Może być implantacja ale to jest też naturalne wahanie progesteronu. Często mam w okolicy 6-8dpo ale po paru cyklach człowiek się przyzwyczaja, że to normalne 🫢

Ja właśnie już się umówiłam na drożność. Jadę w czwartek, rano na 8 mam się stawić na izbę przyjęć. Lekarz napisał proszę zabrać szlafrok, koszule i skierowanie. Także jestem zadowolona, że nabiera wsytsko tempa 😁😁 zobaczymy co tam w dole piszczy. Przed pierwszą ciąża miałam robione i wyszło, że jeden niedrożny, a drugi chyba się wtedy udrożnił, bo udało się zajść. Także liczę na owocny miesiąc 🥰🥰
Super, mnie drożność też napawa dużą nadzieją 🙂 trzymam kciuki!

reklama
Hej, proszę o pomoc dziewczyn które przyjmowały po stymulacji progesteron. Chciałam was dopytać czy odstawiłyście po 10 dniach według zaleceń lekarza czy ewentualnie czekałyście na rozwój sprawy ? Jestem dziś 10/11 dpo od 2/3 dni czuje ciagniecia w macicy w krzyżu oraz w biodrach. Piersi dopiero dziś robią się bardziej pełne, oczywiście dzisiaj test negatywny.
Ja nie jestem po stymulacji, ale mam zlecony, 10 dpo mam zrobić betę i powtórzyć 12 dpo. Jeśli nic nie będzie wykazywać odstawić. Kiedy okres nie wiem, podobno w ciągu paru dni.
Nie planuje bety, zobaczę co na testach, jak nie będzie choćby ujocienia odstawiam. Szkoda kasy i zachodu na krew jak test będzie raził bielą.

Ale po stymulacji chyba są inne zalecenia więc w sumie wypowiedziałam się nie w temacie;)

Dzień dobry :)
Wczoraj wróciliśmy z wyjazdu i robiłam owulaka, ratio 0.21. To sobie myślę super, akurat jutro odbiorę paczkę z feminum pregna i wszystko zastosuje zgodnie z planem.
Dziś odebralam paczke i zanim zastosowałam globulke siknęłam.. patrzę a to już pik… Nie że coś ale dziś jest 7dc 🤡
Chyba ta infekcja mocno mi namieszała…
Dzisiaj podziałamy, ale wczoraj nic nie było, jutro narzeczony w delegacji i wróci pojutrze. 😢 Może rano przed wyjazdem go jeszcze dopadnę :p

Cześć moje piękne 🥰
Wróciłam po kilku dniach, sytuacja sie trochę uspokoiła. Tatę jutro wypuszczają ze szpitala, teraz przed nim czas na rekonwalescencję w domu, na kilka dni pojade mu pomóc, ogarnąćnowe leki, dawkowanie itp.

Ze spraw staraczkowych: wczoraj piękny pik wyłapany w południe i podziałane było pt i ndz, więc zaczynam najdłuższy okres miesiąca. Zostanę na tym testowaniu 27.03, to będzie 12dpo.

reklama
Cześć moje piękne 🥰
Wróciłam po kilku dniach, sytuacja sie trochę uspokoiła. Tatę jutro wypuszczają ze szpitala, teraz przed nim czas na rekonwalescencję w domu, na kilka dni pojade mu pomóc, ogarnąćnowe leki, dawkowanie itp.

Ze spraw staraczkowych: wczoraj piękny pik wyłapany w południe i podziałane było pt i ndz, więc zaczynam najdłuższy okres miesiąca. Zostanę na tym testowaniu 27.03, to będzie 12dpo.
Ale super wieści 🌈❤️ to teraz Ty też trochę odpocznij po tych wszystkich stresach 👌🌷

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry