Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czytałam ostatnio, że bezpieczny poziom to powyżej 12Progesteron myślę, że też jest ok jak na start.![]()
U mnie to lipa w porównaniu z TwoimProgesteron myślę, że też jest ok jak na start.![]()
A jak u Ciebie to wygląda? Bo mi umknęłoU mnie to lipa w porównaniu z Twoim![]()
A który to dpo ?Laski to że jestem niezbyt zdrowa na umyśle to już wiemy... Ale cały dzień czuje kłucie w lewym boku. Takie pulsujące, samo mi o sobie co chwilę przypomina nie dając spokojuwięc stwierdziłam że co mi szkodzi, nie sikałam już chwilę a testów mam całą szafkę
i siknęłam znów na Easy@Home... W 3 minuty pokazał się cień. Ultra cień ale no rękę sobie dam uciąć że on tam jest... Na zdjęciu mega trudno było mi go złapać ale no weźcie mi powiedzcie czy to delulu czy on tam faktycznie jest?!
![]()
No to możliwe że coś się przebija, choć ja jeszcze nie widzę
Ja widzeLaski to że jestem niezbyt zdrowa na umyśle to już wiemy... Ale cały dzień czuje kłucie w lewym boku. Takie pulsujące, samo mi o sobie co chwilę przypomina nie dając spokojuwięc stwierdziłam że co mi szkodzi, nie sikałam już chwilę a testów mam całą szafkę
i siknęłam znów na Easy@Home... W 3 minuty pokazał się cień. Ultra cień ale no rękę sobie dam uciąć że on tam jest... Na zdjęciu mega trudno było mi go złapać ale no weźcie mi powiedzcie czy to delulu czy on tam faktycznie jest?!
![]()
Laski to że jestem niezbyt zdrowa na umyśle to już wiemy... Ale cały dzień czuje kłucie w lewym boku. Takie pulsujące, samo mi o sobie co chwilę przypomina nie dając spokojuwięc stwierdziłam że co mi szkodzi, nie sikałam już chwilę a testów mam całą szafkę
![]()