• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Ja wyskoczyłam pod wpływem emocji bo mamy w bloku na dole przychodnie 😂 i sprawdzę dziś i w czwartek wtedy akurat mąż wraca to mu zrobię niespodziankę 😍
Tak to sobie wymyśliłam:)
A czy ściągnęłam już ciążową apke? No jasne 😂
No to trzymam kciuki 🤞do mnie narazie dopiero dochodzi ta informacja, zgodnie z zaleceniem gina łyknelam duphaston i leżę w łóżku ❤️🌈

reklama
O kurde o tym nie pomyślałam :o faktycznie było by słabo bardzo
No woasnie tego sie boje.. chociaz grunt zeby zmiescic sie przed owu..
Hej dziewczyny,
Ja mam dziś termin miesiączki i oczywiście sikam już nie wiem który raz. Chociaż wczoraj brzuch mnie już Ćmil jak na okres.
Ale dzisiejsze sikanie wyskoczyły szybciej i jakby wyraźniejsze 🥹
Jest!! ♥️
Hej..nie spałam wczorajsza noc. I nie spałam dzisiejsza noc. Dzisiaj w nocy budziłam się, bolały mnie ręce, barki, plecy, nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Było mi raz gorąco raz zimno, oblewały mnie poty.
Obudziłam się mokra jak szczur. Do tej.pory mnie taki potny gorąc trzyma.

Nie wiem co to jest. :(
Stres moze dawac swoje, a widac ze stresujesz sie bardzo zabiegiem.. odpocznij sobie..
Tak mi serce wali! Ręce się trzęsą i opanował mnie taki strach 😭 tak długo czekałam na to 😭😭😭
Jest!! ♥️

Jeju dziewczyny gratulacje! Piękny wysyp szczęścia za samego rana 🥹

Aż się chce dziś działać, przy takich nowinach, a owulacja coraz bliżej 🫣

Zarażajcie nas tymi krechami! 🤞🏼🤍
Ja pozwalałam na siebie kichac i się ocierać aby się zarazić 😂😂😂
Więc teraz będę kochać na Was apsik!
Ja to nie wiem czy dziś ze szczęścia zasnę 😂
Mam wolny dzień specjalnie wzięłam bo bałam się że dostanę okres i będzie rozpacz albo będzie pozytywny test to myślę że będę świętować 😂 i gapię się już na ten wyschnięty pasek cały czas o chyba skoczę do rosska po pinka 🙊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry