sundaville
Zaangażowana w BB
@zielonapac94 @Zestresowana13 gratulacje dziewczyny, super wiadomości
trzymam kciuki za rozwój sytuacji 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymajcie dziewczyny trzymajcie bo jak to będzie trzeci biochem to ja chyba rzucam to w pieron... I się poddajeA z tych mniej pozytywnych wiadomości to obudziłam się dziś z bólem gardła i głowy, podbrzusze już czuje mocno
co tu teraz zrobić, chyba mleczko z czosnkiem i łóżko
![]()
Będziesz się cykać już do końca życia o to dzieckoHej dziewczyny z rana
Gratuluje mamuśkom jeszcze raz
Ja idę na pierwsze USG w czwartek i się cykam trochę, że coś będzie nie tak…
Hej dziewczyny z rana
Gratuluje mamuśkom jeszcze raz
Ja idę na pierwsze USG w czwartek i się cykam trochę, że coś będzie nie tak…
Wiesz co nie wiem czy jest jakiś konkretny czas czy termin, ja idę żeby sprawdzić czy się wszystko dobrze umiejscowiło i czy dzidzia jest w macicy przede wszystkim ładnie zagnieżdżonaW ogóle kiedy najlepiej się umówić na pierwszą wizytę?
Mam akurat na 27 marca bo miałam iść zrobić cytologię tylko nie wiem czy to nie będzie za wcześnie i tak…
Ja mam czasami bóle w miejscu po jajowodzie. A Ty swój masz? Robiłaś drożność? Wybacz jeżeli coś przeoczyłam.Mnie lekko kłuje ze strony gdzie pękł mi jajowódi już się lęk odpalił...