• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Hejo dziewczyny , czytam na bieżąco ale nie ma kiedy odpisać... mam znowu na łbie grupę szkoleniową 🤯
I juz nie mam siły nawet pisać, zamiast tego jak głupia odpowiadam Wam w myślach... 😅
Wróciłam, zrobilam test i oczywiście dupa... juz nawet się nie smuce . Przyzwyczaiłam się . Owulacja była 13/14 dc . A dzisiaj jest 24 dc , wiec juz marne szanse , brzuch ciągle pobolewa , juz nawet nie wiem czy chce ten okres dostać i szybko próbować znowu czy moze się spóźniać zeby na tą szkoleniówke nie mieć, chyba juz całkiem jestem zrezygnowana .
To jest takie niesprawiedliwe ze Ci co chcą nie mogą a Ci co nie chcą bądź nie zasługują mają "niechcący"... Bez sensu
Ja tu zostawiam narazie 🤞 dosikaj prosze jutro :D

reklama
Kurczaki, to takie na dwoje babka wrozyla, mocna krecha, ale to pol… do dosikania koniecznie!

Znam dobrze ten typ.. ja tez strasznie uparta jestem choc nie lew, ale moj maz tez ma tak, chociaz znalazlam przez te lata na niego patent :D moze usciasc kiedys i tak szczerze pogadac, daj mu znac jak bardzo jest to dla Ciebie wazne i ile znaczy, ze to nie tylko „chcialabym” ale „zyje tym cala soba”.. tylko daj mu potem czas na przemyslenie i wroccie do roznowy za jakis czas, bo pewnie na jednej sie nie skonczy.. takie uparciuchy nigdy nie wyciagaja wnnioskow od razu

Jesli jest tak mocna mozesz powtorzyc wieczorem, jak bedzie to wyjdzie i wieczorkiem! 🤞

W glowie to metlik, a w sercu to wiesz co :p ale chyba zdam sie tu na gina.. wyloze mu wszystko na tacy, pewnie porycze sie w gabinecie, bo nie potrafie gadac bez emocji, moze sam zmieknie i uda sie znalezc cos sensownego.. wierze, ze podejdzie do sprawy zadaniowo i podeprze mnie tak, zeby sie udalo, wiem, ze wszelkie zabiegi robi dobrze, sam deleguje do szpitala i osobiscie robi, taki dziwny typ z tego lekarza, badania nie sa najprzyjemniejsze, ale mam do niego dobre przeczucie jakies.. obym sie nie zawiodla
Będzie dobrze wierzę w to i trzymam za Ciebie kciuki ❤️❤️ i będziesz mieć prezent na święta albo na sylwestra 😂😂

Hejo dziewczyny , czytam na bieżąco ale nie ma kiedy odpisać... mam znowu na łbie grupę szkoleniową 🤯
I juz nie mam siły nawet pisać, zamiast tego jak głupia odpowiadam Wam w myślach... 😅
Wróciłam, zrobilam test i oczywiście dupa... juz nawet się nie smuce . Przyzwyczaiłam się . Owulacja była 13/14 dc . A dzisiaj jest 24 dc , wiec juz marne szanse , brzuch ciągle pobolewa , juz nawet nie wiem czy chce ten okres dostać i szybko próbować znowu czy moze się spóźniać zeby na tą szkoleniówke nie mieć, chyba juz całkiem jestem zrezygnowana .
To jest takie niesprawiedliwe ze Ci co chcą nie mogą a Ci co nie chcą bądź nie zasługują mają "niechcący"... Bez sensu
On chyba nie jest biały 🤔

A więc dmucham mocno w Twoją stronę !
Ale z drugiej strony przynajmniej ominie Cię świąteczne obżarstwo 😂😂 i rozmowy o polityce 😂😂
Lubie swiateczne obzarstwo 😂 a roznowy o polityce, jestem strasznie pyskata, wiec to ja zawsze najwiecej burze i mace w takich tematach jesli ktos glupio gada, dlatego staraja sie przy mnie nie gadac, bo wiedza, ze przegadam x10 :p ale w sumie chetnie omine wyjazd do tesciow 😂

reklama
Tak offtopowo, boli mnie brzuch bardziej niz zwykle, jest jak balon, alw tego sie spodziewalam, tylko ze dosyc konkretnie boli mnie tez jajnik i to nie ten, z ktorego poprzednio byla owu, ale moze zagniezdzenie bylo w jego okolicy bo wtedy w nocy mnie mocno ta strona bolala, tylko ze podczas okresu nigdy jajnik mnie nie bolal, to jest ok, czy cos niedobrze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry