• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Tak offtopowo, boli mnie brzuch bardziej niz zwykle, jest jak balon, alw tego sie spodziewalam, tylko ze dosyc konkretnie boli mnie tez jajnik i to nie ten, z ktorego poprzednio byla owu, ale moze zagniezdzenie bylo w jego okolicy bo wtedy w nocy mnie mocno ta strona bolala, tylko ze podczas okresu nigdy jajnik mnie nie bolal, to jest ok, czy cos niedobrze?
Według mnie to nie jest nic groźnego - mogą być skurcze i bóle bo się oczyszcza wszystko 🙁
Ale obserwuj i ,gdy Cię coś zaniepokoi to się skontaktuj z ginem ale betę miałaś małą (niestety:() ale w takiej sytuacji to nie powinno się nic złego dziać 🫂

reklama
Miałam testować w sobotę, ale wypadł mi wyjazd i właściwie nie było kiedy. Okresu dalej brak. Miałam go dostać w niedzielę. Kupiłam dzisiaj testy i planowałam jutro zrobić, ale oczywiście niecierpliwość zwyciężyła. Dziewczyny, ja nie wiem czy mam omamy, albo czy ja czasami tego testu nie zalałam, ale widzę dwie kreski 😯 A test zrobiłam po południu, nie wiem czy to wgl możliwe, żeby wynik był wiarygodny.... Ta kreska jest taka dziwna, trochę jakby przerwana...

Proszę wybaczyć jakość zdjęcia, ale nie mogłam znaleźć kąta, gdzie by mi telefon cienia nie rzucał i ciężko mi było ostrość złapać :/
Według mnie pozytywny jak tam lala ! Sikaj dzisiaj ! Taka kreska z ostatniego sikania wyjdzie !

Według mnie to nie jest nic groźnego - mogą być skurcze i bóle bo się oczyszcza wszystko 🙁
Ale obserwuj i ,gdy Cię coś zaniepokoi to się skontaktuj z ginem ale betę miałaś małą (niestety:() ale w takiej sytuacji to nie powinno się nic złego dziać 🫂
To mnie pociesza, ale kompletnie nie wiem czego sie spodziewac i co powinno niepokoic.. grunt, zeby przetrwac te najblizsze dni i zeby sie skonczylo, to bedzie mi lzej z doszukiwaniem sie czegokolwiek..

reklama
Tak offtopowo, boli mnie brzuch bardziej niz zwykle, jest jak balon, alw tego sie spodziewalam, tylko ze dosyc konkretnie boli mnie tez jajnik i to nie ten, z ktorego poprzednio byla owu, ale moze zagniezdzenie bylo w jego okolicy bo wtedy w nocy mnie mocno ta strona bolala, tylko ze podczas okresu nigdy jajnik mnie nie bolal, to jest ok, czy cos niedobrze?
Może te skurcze promieniuja 🤔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry