• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

No caly czas cos kurde widac, nie dasz rady sie chociaz w ciagu dnia jutro wyrwac na bete? Byloby wszystko wtedy jasne :D

Ja pierdykam, ja o 13 mialabym juz pik 😂 ale wykorzystujecie ten czas w razie w mam nadzieje? :D

No tego sie trzymamy, ze kolejny totalnie nie bedzie potrzebny! :D

Te objawy to sa najgorsze! Ja mam co miesiac 😂 teoretycznie tsh mowia ze ponizej 2, ale to i rozne przypadki byly… juz Cie zapisuje na testowanie ;)
Ja zaszłam w tym cyklu z TSH 2,03 więc da się 😁

reklama
Jestem tego zdania, że jak ktoś chce testować wcześniej niż spodziewana @ to śmiało 😁 Z czasem może się to zmienić i będziemy miały inne podejście. Na szczęście nie świruje pawiana i nie rozpowiadam nikomu o testowaniu tak wcześnie ale tutaj jakoś mam nadzieję, że mogę być sobą i nie męczą was testy, które wrzucam do oceny? Jak tak to nie będę zaśmiecać ♥️

Jestem tego zdania, że jak ktoś chce testować wcześniej niż spodziewana @ to śmiało 😁 Z czasem może się to zmienić i będziemy miały inne podejście. Na szczęście nie świruje pawiana i nie rozpowiadam nikomu o testowaniu tak wcześnie ale tutaj jakoś mam nadzieję, że mogę być sobą i nie męczą was testy, które wrzucam do oceny? Jak tak to nie będę zaśmiecać ♥️
Ja uwielbiam oglądać czyjeś testy na forach i się dopatrywać kresek 😂 Swoje też tu wrzucę 😃

Proszę wpisać mi @. Ten cykl bez biochemicznych niespodzianek. Czekam na kwietniowe kreski. Owu już w okolicy świąt wielkanocnych. To będzie przedostatni miesiąc na kreskach. W dniu 40 urodzin - wypadają w dzień Matki zamykam już mój podupadły warsztat. Teraz może zadziać się już tylko cud. Nigdy nie pomyślała bym że mój organizm tak szybko się zestarzeje. Trzymam kciuki za wszystkie testujące.

A właśnie, w cytologii wyszła mi niespecyficzna infekcja bakteryjna. Podobno to nic poważnego i ma ją większość współżyjących kobiet. Dostałam wpierw jakieś probiotyki dopochwowe a później lekarz podmienił mi na coś niby mocniejszego ze srebrem. Któraś z was też ma może takie infekcje?

Ja zaszłam w tym cyklu z TSH 2,03 więc da się 😁
Ja w pierwszej zaszlam z tsh powyżej 5. Aż lekarze mieli oczy jak 5 złoty bo mówili że nierealne 🤡 za to ciaza dopiero wtedy wyregulowała mi to tsh. Po ciąży nie było opcji ogarnięcia wyniku i albo w jedną albo w drugą. Obecnie mam 0.062 (nadczynność lekowa) no ale próbujemy, a może się uda i wskoczy na właściwy tor 😄
Ale doszła infekcja i mam macmirror bo mieszana 😌 więc mam nadzieję że to jakoś nie wpłynie..

W ogóle mam tak że przed @ nigdy nie mam żadnych objawów, czasami napięcie w karku.. dziś o 4.30 obudziłam się z bólem piersi, wciąż mnie bolą, więc mam nadzieję że nie na @ 😌 w sumie to 5 dpo (około, bo nie sprawdzałam dokładnie a mam różnie) więc możeeee.. Nie chce się nakręcać xd

Ja w pierwszej zaszlam z tsh powyżej 5. Aż lekarze mieli oczy jak 5 złoty bo mówili że nierealne 🤡 za to ciaza dopiero wtedy wyregulowała mi to tsh. Po ciąży nie było opcji ogarnięcia wyniku i albo w jedną albo w drugą. Obecnie mam 0.062 (nadczynność lekowa) no ale próbujemy, a może się uda i wskoczy na właściwy tor 😄
Ale doszła infekcja i mam macmirror bo mieszana 😌 więc mam nadzieję że to jakoś nie wpłynie..

W ogóle mam tak że przed @ nigdy nie mam żadnych objawów, czasami napięcie w karku.. dziś o 4.30 obudziłam się z bólem piersi, wciąż mnie bolą, więc mam nadzieję że nie na @ 😌 w sumie to 5 dpo (około, bo nie sprawdzałam dokładnie a mam różnie) więc możeeee.. Nie chce się nakręcać xd
Trzymam kciuki żeby to jednak nie na okres 😁😁❤️

reklama
Kurde dziewczyny ją tak sobie myślę że dla dobra Waszego popieram żeby na betę chodzić dopiero jak zobaczycie ładne cienie, wyraźne, albo po prostu dwie kreski. Wg mnie (macie prawo się z tym nie zgodzić oczywiście), za daleko to poszło, i robienie bety kiedy nawet różowego cienia nie ma i sprawdzanie czy to cień czy kreska testowa jest dla mnie trochę masochizmem 😔
Ja to nawet do robienia testow teraz podchodze z rezerwa.. boje sie powtorki z rozrywki, ale znow wiem juz, ze te kreski jedbak powinny ciemniec z dnia na dzien, u mnie 3 dni byly bardzo jasne, widoczne, nie powiem, ale jasne.. bete zrobilam i dobrze, bo bede miala na wizyte do lekarza, ale teraz juz bym nie robila, bo skoro jest kreska to bedzie beta i tyle.. albo rosnie i kreska ciembieje, albo nie rosnie i wiadomo..
Proszę wpisać mi @. Ten cykl bez biochemicznych niespodzianek. Czekam na kwietniowe kreski. Owu już w okolicy świąt wielkanocnych. To będzie przedostatni miesiąc na kreskach. W dniu 40 urodzin - wypadają w dzień Matki zamykam już mój podupadły warsztat. Teraz może zadziać się już tylko cud. Nigdy nie pomyślała bym że mój organizm tak szybko się zestarzeje. Trzymam kciuki za wszystkie testujące.

A właśnie, w cytologii wyszła mi niespecyficzna infekcja bakteryjna. Podobno to nic poważnego i ma ją większość współżyjących kobiet. Dostałam wpierw jakieś probiotyki dopochwowe a później lekarz podmienił mi na coś niby mocniejszego ze srebrem. Któraś z was też ma może takie infekcje?
Ej ej, ale konczysz bo wiek, czy konczysz bo jestes tego pewna? Jesli przejmujesz sie wiekiem, to jestem pierwsza w kolejce do wylaczkowania :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry