Tenni
Fanka BB :)
Nie mogłam wytrzymać choć zapisana jestem na koniec marca xd ale strasznie nie mogę sobie poradzić z bólem piersi, zwłaszcza w nocy gdzie na @ mnie tak nie boli. No ale na razie wydaje mi się że nic nie widać.
7dpo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze czas...Nie mogłam wytrzymać choć zapisana jestem na koniec marca xd ale strasznie nie mogę sobie poradzić z bólem piersi, zwłaszcza w nocy gdzie na @ mnie tak nie boli. No ale na razie wydaje mi się że nic nie widać.7dpo
Objawy są obiecująceNie mogłam wytrzymać choć zapisana jestem na koniec marca xd ale strasznie nie mogę sobie poradzić z bólem piersi, zwłaszcza w nocy gdzie na @ mnie tak nie boli. No ale na razie wydaje mi się że nic nie widać.7dpo
Wiadomo, że jeszcze za wcześnie. Nie trać wiary
Idealnie, gratulacje
Hehe rozbiłaś mnieNie mogłam wytrzymać choć zapisana jestem na koniec marca xd ale strasznie nie mogę sobie poradzić z bólem piersi, zwłaszcza w nocy gdzie na @ mnie tak nie boli. No ale na razie wydaje mi się że nic nie widać.7dpo
To znaczy że cykl bezowulacyjny? Czy są jeszcze szanse? PrzytulamU mnie też są wyniki, na 8dpo Progesteron 40,20 ale niestety Estriadol znowu niski bo 86 tak więc ekhm straciłam już energię do tego cyklu. Dziękuję.