loumarie
Fanka BB :)
Smok najlepszy przyjaciel.Eee no to samo miałam z tym smoczkiem![]()
Czasem jakoś sam sobie trzyma, ale jak mu wypadnie to lament
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Smok najlepszy przyjaciel.Eee no to samo miałam z tym smoczkiem![]()
Normalka, jak mojemu Kamilowi wypadał, wystarczyła chwilka bez smoczka to robił taką minę smutną jakby nie wiem co mi się przydarzyłoSmok najlepszy przyjaciel.
Czasem jakoś sam sobie trzyma, ale jak mu wypadnie to lament![]()
Problem nie, ale oni zawsze późno wysyłają.Miała któraś z Was problemy z wysyłką ze Smyka? Szału dostanę, zamówiłam wanienkę ręczniki kocyki bla bla a od 18 marca "rzekomo" zarejestrowana paczka a do dzisiaj głucha cisza.
Pisze do nich, miał być sprawdzony magazyn logistyczny - uja tam ani odpowiedzi ani me ani pe.
A żebym tylko wiedziała, że tak będzie z większym gabarytem to nie zamówiłabym tam. Jak dzieciakom coś kupić to fajnie bo mam stacjonarnie i u siebie ale byliśmy i nie ma wanienki kocyka minky itd na stanieProblem nie, ale oni zawsze późno wysyłają.
Jezu ja kawę sobie pije i o śniadaniu na razie nie chce nawet słyszećKorzystam śniadanie jem.
Pierwsze zjadłam i zaczęłam drugie
Mam jakiś deser Cappuccino na drugie śniadanie… prawie jak te fit przepisy. Ryz ekspandowany i jakiś kremAle dobra, no jest co jest, jamę brzuszna należy wypełnić póki jest okazja.
Jq kupuję, bo online jest zawsze taniej niż stacjonarnie (w smyku i w empiku), ale zawsze trzeba im doliczyć długie ogarnianie tej paczki.A żebym tylko wiedziała, że tak będzie z większym gabarytem to nie zamówiłabym tam. Jak dzieciakom coś kupić to fajnie bo mam stacjonarnie i u siebie ale byliśmy i nie ma wanienki kocyka minky itd na stanie
Dlatego ja zawsze wolę kupować z opcją ręką do ręki.
Dzięki -troche mi stres zszedl![]()
Aha to już rozumiem czemu jest apogeum wrzasku jak mnie widzi z talerzemJezu ja kawę sobie pije i o śniadaniu na razie nie chce nawet słyszeć
Wiesz ile razy jadłam śniadanie czy obiad a młody na cycu np wisiał? (To były początki)To jest hardkor dopiero
. Z resztą jak dostawał mm to tak się wyczuł, że jadł wtedy kiedy ja. De facto do dzisiaj mu się wszystkiego chce wtedy kiedy mnie jak Ferdek z Pazdziochem
Mi siostra wczoraj przyniosła sernik przepyszniutki. Moje dzieci oczywiście blee, dla mnie lepiej więcej![]()
No fajne mają promocje on line zauważyłam.Jq kupuję, bo online jest zawsze taniej niż stacjonarnie (w smyku i w empiku), ale zawsze trzeba im doliczyć długie ogarnianie tej paczki.
Weź się nie śmiej hahaAha to już rozumiem czemu jest apogeum wrzasku jak mnie widzi z talerzemTak myślałam, że on myśli, że to i jego pora żywieniowa
![]()