• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

reklama
Problem nie, ale oni zawsze późno wysyłają.
A żebym tylko wiedziała, że tak będzie z większym gabarytem to nie zamówiłabym tam. Jak dzieciakom coś kupić to fajnie bo mam stacjonarnie i u siebie ale byliśmy i nie ma wanienki kocyka minky itd na stanie 🤦🏻
Dlatego ja zawsze wolę kupować z opcją ręką do ręki.

Dzięki -troche mi stres zszedl 😀

Korzystam śniadanie jem.
Pierwsze zjadłam i zaczęłam drugie 🤣🤣🤣
Mam jakiś deser Cappuccino na drugie śniadanie… prawie jak te fit przepisy. Ryz ekspandowany i jakiś krem 🤣🤦‍♀️ Ale dobra, no jest co jest, jamę brzuszna należy wypełnić póki jest okazja.

Korzystam śniadanie jem.
Pierwsze zjadłam i zaczęłam drugie 🤣🤣🤣
Mam jakiś deser Cappuccino na drugie śniadanie… prawie jak te fit przepisy. Ryz ekspandowany i jakiś krem 🤣🤦‍♀️ Ale dobra, no jest co jest, jamę brzuszna należy wypełnić póki jest okazja.
Jezu ja kawę sobie pije i o śniadaniu na razie nie chce nawet słyszeć 😆
Wiesz ile razy jadłam śniadanie czy obiad a młody na cycu np wisiał? (To były początki)🤣 To jest hardkor dopiero 😁. Z resztą jak dostawał mm to tak się wyczuł, że jadł wtedy kiedy ja. De facto do dzisiaj mu się wszystkiego chce wtedy kiedy mnie jak Ferdek z Pazdziochem 🤣🤣

Mi siostra wczoraj przyniosła sernik przepyszniutki. Moje dzieci oczywiście blee, dla mnie lepiej więcej 😆

A żebym tylko wiedziała, że tak będzie z większym gabarytem to nie zamówiłabym tam. Jak dzieciakom coś kupić to fajnie bo mam stacjonarnie i u siebie ale byliśmy i nie ma wanienki kocyka minky itd na stanie 🤦🏻
Dlatego ja zawsze wolę kupować z opcją ręką do ręki.

Dzięki -troche mi stres zszedl 😀
Jq kupuję, bo online jest zawsze taniej niż stacjonarnie (w smyku i w empiku), ale zawsze trzeba im doliczyć długie ogarnianie tej paczki.

Jezu ja kawę sobie pije i o śniadaniu na razie nie chce nawet słyszeć 😆
Wiesz ile razy jadłam śniadanie czy obiad a młody na cycu np wisiał? (To były początki)🤣 To jest hardkor dopiero 😁. Z resztą jak dostawał mm to tak się wyczuł, że jadł wtedy kiedy ja. De facto do dzisiaj mu się wszystkiego chce wtedy kiedy mnie jak Ferdek z Pazdziochem 🤣🤣

Mi siostra wczoraj przyniosła sernik przepyszniutki. Moje dzieci oczywiście blee, dla mnie lepiej więcej 😆
Aha to już rozumiem czemu jest apogeum wrzasku jak mnie widzi z talerzem 🤣 Tak myślałam, że on myśli, że to i jego pora żywieniowa 🤣🤦‍♀️

Jq kupuję, bo online jest zawsze taniej niż stacjonarnie (w smyku i w empiku), ale zawsze trzeba im doliczyć długie ogarnianie tej paczki.
No fajne mają promocje on line zauważyłam.
Tylko ja jestem z tych niecierpliwych ludzi, mogę czekać ale do czasu.
Tak samo w Sinsay'u jak zamawiam on line -tam się nauczyłam, że szybko paczka nie dochodzi.

reklama
Aha to już rozumiem czemu jest apogeum wrzasku jak mnie widzi z talerzem 🤣 Tak myślałam, że on myśli, że to i jego pora żywieniowa 🤣🤦‍♀️
Weź się nie śmiej haha 🤣
Ja już kiedyś pisałam o tym. Kamil miałam 4/5 miesięcy . Jemy obiad a trzymałam go na rękach. Nie wiem może zapach na nim takie wrażenie zrobił, normalnie się jakby wyrwał i jeb ręką w talerz mi wpadł, to, że było to ciepłe to nic przy tym jak tą rękę oblizywał ze smakiem 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry