• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Dobry! Poniedzialek… znow sie duzo budzilam, znow sie nie wyspalam, mialam sobie siknac rano, zapomnialam 😂 wiec zdaze tylko po poludniu..
tak strasznie nie chce mi sie isc dzisiaj do pracy, ze mam nadzieje, ze chociaz bedzie w miare luzny dzien :D

reklama
Jakie to wszystko nieprzewidywalne, cimcirimci wieczorem a w nocy obudził mnie taki ból jajnika że nie mam wątpliwości. Owu przyszła w nocy. W tamtym miesiącu po drożności nie było żadnego bólu, już myślałam że tak to teraz będzie a tu jeb. Jednak boli jajnik, plus że boli ten gdzie drożny jajowód. Niby tyle starań a i tak każdy cykl inny 😒 i od jutra znowu progesteron. Stanęłam dzisiaj na wadze i załamka. 7 kg do przodu przez niego

Dzień dobry wszystkim. Ja w drodze do pracy, dziś 16dc mam nadzieję że owulacja byla jakos w zeszlym tygodniu mimo iż testy mi nie wylapaly nic. Ja wrzucilam po wizycie u lekarza do chata gpt wynik usg to twierdzi ze owulacja powinna byla byc 25-27.03 wiec teraz czekam z niecierpliwością znowu na ewentualne testowanie. Milego dnia

Jakie to wszystko nieprzewidywalne, cimcirimci wieczorem a w nocy obudził mnie taki ból jajnika że nie mam wątpliwości. Owu przyszła w nocy. W tamtym miesiącu po drożności nie było żadnego bólu, już myślałam że tak to teraz będzie a tu jeb. Jednak boli jajnik, plus że boli ten gdzie drożny jajowód. Niby tyle starań a i tak każdy cykl inny 😒 i od jutra znowu progesteron. Stanęłam dzisiaj na wadze i załamka. 7 kg do przodu przez niego
To no teraz oczekiwanie do testów pozostaje 😄

Ja się skupić dziś na pracy nie mogę 🫠 na 11:30 mam wizytę i już stresik wjechał na wysoki poziom, śniadania przełknąć nie mogę 😖

Cześć dziewczyny.
Ja się długo nie odzywałam bo się nie mogłam zebrać a i nic sensownego nie mam do napisania.
Na kontroli u lekarza znalazł mi jakaś torbiel przy jajniku kazał zrobić markery nowotworowe ale na szczęście to nic złego.
Tylko byłam w 10 dc o mów że on tu nie widzi żeby się jakaś owulacja zbliżała z lewego jajnika był 7mm w prawym pusto… jakoś mnie to zmiotło z planszy bo do tej pory była ta owulacja nie miałam regularnych monitoringów ale co byłam w tym czasie to wszystko wyglądało dobrze.
No i niby miał być taki specjalista od leczenia niepłodności ale on biochemow nie uznaje i pyta się czego ja oczekuje bo on nie widzi podstaw do leczenia i na siłę już mi dał badania hormonów bo mówię że widzę że dzieje się syf beta jest mała a szybko spada i wyłapałam niski progesteron a na dodatek ostatnio trądzik się tak nasilił i włoski na piersiach to chyba coś jest z tymi hormonami.
Więc chyba jeszcze zmieniam lekarza bo ten do mnie nie przemawia.
Dziś co prawda idę na monitoring zobaczyć jak ten jeden pęcherzyk chociaż już śluzu co raz więcej więc jeszcze liczę że ta owulacja będzie.
Dopiero jeden cykl brałam inofem, nac i kilka innych supli może mi się po prostu przesunie owulka i tyle .
Eh tak się musiałam wyżalić 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry