Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To no teraz oczekiwanie do testów pozostajeJakie to wszystko nieprzewidywalne, cimcirimci wieczorem a w nocy obudził mnie taki ból jajnika że nie mam wątpliwości. Owu przyszła w nocy. W tamtym miesiącu po drożności nie było żadnego bólu, już myślałam że tak to teraz będzie a tu jeb. Jednak boli jajnik, plus że boli ten gdzie drożny jajowód. Niby tyle starań a i tak każdy cykl innyi od jutra znowu progesteron. Stanęłam dzisiaj na wadze i załamka. 7 kg do przodu przez niego
Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą duchemTo no teraz oczekiwanie do testów pozostaje
Ja się skupić dziś na pracy nie mogęna 11:30 mam wizytę i już stresik wjechał na wysoki poziom, śniadania przełknąć nie mogę
![]()
Czekamy razem z Tobą, pobierasz się dzisiaj czy dajesz sobie chwilę przerwy dla żył ?To no teraz oczekiwanie do testów pozostaje
Ja się skupić dziś na pracy nie mogęna 11:30 mam wizytę i już stresik wjechał na wysoki poziom, śniadania przełknąć nie mogę
![]()
Kciuki na pokładDzień dobry! Dodzwonilam się do swojej ginekolog, mam przyjechać na betę i progesteron bez problemu. Zjem śniadanie i pojadę.