• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Siemanko, mam wielką nadzieję, że to będzie dla nas wszystkich wspaniały miesiąc. 😍
Ja podjęłam w końcu kroki. I ruszyłam dupsko do ćwiczeń 🤣. Ciężko mi było zebrać, bo i tak pracuje fizycznie więc i dużo chodzę w pracy i dźwigam ciężkie rzeczy, ale dodatkowo przyjęłam taktykę, że w domu też będę ćwiczyć 😍😍 jestem wlasnie po 30 min cardio i jeszcze w dzień dlugi spacer był 😍😍 także ruszam z kopyta czekam na tą owulację dziś 20 DC, wczoraj dwukrotne epizody z śliskim świecącym śluzem. Mam nadzieję, że to zapowiedź czegoś dobrego. Dziś niby w premom z 0.12 -0.15 na 0.20-.25 wskoczyły testy LH. Także może coś się ruszy. Nawet jak nie wyłapie testami to z mężem dzielnie i czule działamy 🤣

reklama
Dziewczyny, jak to jest z tymi torbielami? Dziś ginekolog wyhaczył na jajniku i kazał przyjść za dwa miesiące sprawdzić czy się wchłonął. Nigdy wcześniej nie miałam i się zastanawiam co mogło być przyczyną 😮‍💨

No właśnie tak też powiedział, że powinna sie wchłonąć ale oczywiście naczytałam się o skręcie jajnika i juz panika 😅

Hah ja tak samo i on o tym wspomniał że może się to zdarzyć więc przy ostrym bólu to szybko do szpitala i nie czekać.
I tak się naczytałam że wysiłek dźwiganie trening taniec odpada i myślę sobie znowu wracam do formy spięłam dupę i co mam przerwać ?! 🤣
Jak na złość 😀

Dziewczyny, jak to jest z tymi torbielami? Dziś ginekolog wyhaczył na jajniku i kazał przyjść za dwa miesiące sprawdzić czy się wchłonął. Nigdy wcześniej nie miałam i się zastanawiam co mogło być przyczyną 😮‍💨
U mnie się zdarzyla torbiel prrzez owulację.. Pamiętam, że wtedy mialam ostry ból przy owulacji i bolalo dosyć dlugo po owulacji. W ostatnim cyklu też tak miałam, ale nie wiem czy też pojawila sie torbiel krwotoczna. W każdym razie wtedy troszke plamilam po owulacji, ale to byl bardziej sluz z nitkami krwi i miałam biegunkę.. W ostatnim cyklu tez tak wlasnie mialam hm.. Lekarz kazał się tym nie przejmować. Mowil, że tak bywa podczas owulacji i ona się wchlonie. Wtedy tez tak się stalo 😀 Raz na jakiś czas po prostu nasz organizm musi dać popis 😀. Głowa do góry, na spokojnie, powinno serio wchlonac sie samo

Hah ja tak samo i on o tym wspomniał że może się to zdarzyć więc przy ostrym bólu to szybko do szpitala i nie czekać.
I tak się naczytałam że wysiłek dźwiganie trening taniec odpada i myślę sobie znowu wracam do formy spięłam dupę i co mam przerwać ?! 🤣
Jak na złość 😀
Ej dobrze, że mówisz bo jutro miałam robić nogi i tyłek 🙈😂 to chyba jednak wleci lekki stretching 😂

U mnie się zdarzyla torbiel prrzez owulację.. Pamiętam, że wtedy mialam ostry ból przy owulacji i bolalo dosyć dlugo po owulacji. W ostatnim cyklu też tak miałam, ale nie wiem czy też pojawila sie torbiel krwotoczna. W każdym razie wtedy troszke plamilam po owulacji, ale to byl bardziej sluz z nitkami krwi i miałam biegunkę.. W ostatnim cyklu tez tak wlasnie mialam hm.. Lekarz kazał się tym nie przejmować. Mowil, że tak bywa podczas owulacji i ona się wchlonie. Wtedy tez tak się stalo 😀 Raz na jakiś czas po prostu nasz organizm musi dać popis 😀. Głowa do góry, na spokojnie, powinno serio wchlonac sie samo
Uffff jestem spokojniejsza teraz 😃 kurcze jak nie urok to 💩😂 Co my się baby mamy ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry