• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Kurde, kupiłam sobie chipsy, bo tak za mną od dawna chodziły, a teraz czytam, że przed tymi badaniami, na które jutro idę, lepiej nie szaleć z posiłkami bogatymi w tłuszcze 🙄 I tak już trochę zjadłam, zanim to przeczytałam, ale dalej muszę się obejść smakiem 😅
A jak myślicie, czy 20 minut na bieżni w tempie 5km/h teraz wieczorem będzie ok czy lepiej odpuścić? Bo też niby nie zaleca się wysiłku

reklama
Kurde, kupiłam sobie chipsy, bo tak za mną od dawna chodziły, a teraz czytam, że przed tymi badaniami, na które jutro idę, lepiej nie szaleć z posiłkami bogatymi w tłuszcze 🙄 I tak już trochę zjadłam, zanim to przeczytałam, ale dalej muszę się obejść smakiem 😅
A jak myślicie, czy 20 minut na bieżni w tempie 5km/h teraz wieczorem będzie ok czy lepiej odpuścić? Bo też niby nie zaleca się wysiłku
Ja bym dzisiaj wszystko odpuscila, bo znajac siebie jutro bym siedziala i zastanawiala sie czy to mialo wplyw, a jak duzy, a jakby bylo bez tego :D

Jakby się teraz udało, to termin mialabym na 29.12. Kiedyś też nie chciałam rodzić w święta, ani na koniec roku. W tej chwili już mi to obojętne, byleby tylko urodzić 😄
Muszę przyznać że to pierwszy cykl starań, gdzie nie patrzyłam kiedy byłby planowany dzień porodu. Wcześniej za każdym razem patrzyłam i się nie udawało to może teraz nie popatrzę i się uda ? Tonący brzytwy się chwyta.
Ale z tego co piszecie to właśnie koncowka grudnia. Każdy dzień byłby dobry, byleby dziecko bylo zdrowej no i oczywiście im wcześniej tym lepiej.
U mnie 2.6 dzisiaj tsh wyszło i ft4 poniżej normy. Jutro teleporada z Endo i pewnie mi w końcu włączy leki.
Ja robiłam badania miesiąc temu i :
- TSH 2,750
- FT3 3,08
- FT4 1,09.

Myślicie ze git czy lepiej iść do endokrynologa ?

reklama
Muszę przyznać że to pierwszy cykl starań, gdzie nie patrzyłam kiedy byłby planowany dzień porodu. Wcześniej za każdym razem patrzyłam i się nie udawało to może teraz nie popatrzę i się uda ? Tonący brzytwy się chwyta.
Ale z tego co piszecie to właśnie koncowka grudnia. Każdy dzień byłby dobry, byleby dziecko bylo zdrowej no i oczywiście im wcześniej tym lepiej.

Ja robiłam badania miesiąc temu i :
- TSH 2,750
- FT3 3,08
- FT4 1,09.

Myślicie ze git czy lepiej iść do endokrynologa ?
Wcześniej mi Endo mówiła, że do starań to poniżej 1.5 powinno być, najlepiej ok 1. Ale podobno jakieś wytyczne się pozmieniały, jutro się pewnie dowiem coś więcej to mogę napisać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry