• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Krew oddana. Oszaleje tu dziś do tej 15...

Stressed Too Much GIF by NewQuest

reklama
Ogólnie to wgl nie mam śluzu 🫣 coś tam lekko czuję w środku ale zazwyczaj go widzialam. Turbo dziwny cykl. Oczywiście wciąż jestem zdania, że poszedł na straty bo udało się widzieć z mężem całe DWA razy 🥲
No nic, nie załamuje się bo mam co robić i mam czym zająć głowę ale still przykro..
dobrego dnia laski! ♥️

U mnie 12dpo, biało, zapisuję się na badania witamin bo nigdy nie robilam, vit D, B12, kwas foliowy, prolaktyna. Cos jeszcze byscie tu dorzucily? (Glukoze, morfologie i TSH) mialam juz w zeszłym miesiacu jak cos.
Full tarczycowe robilas? Insulina? Estradiol?
Witam w klubie 🙈 mnie ból obudził w nocy i zasnąć nie mogłam, teraz wcale nie jest lepiej.
Jak mnie w nocy budzil bol co chwile ze spac nie moglam, to okazalo sie to zagniezdzeniem 😎

reklama
Ogólnie to wgl nie mam śluzu 🫣 coś tam lekko czuję w środku ale zazwyczaj go widzialam. Turbo dziwny cykl. Oczywiście wciąż jestem zdania, że poszedł na straty bo udało się widzieć z mężem całe DWA razy 🥲
No nic, nie załamuje się bo mam co robić i mam czym zająć głowę ale still przykro..
dobrego dnia laski! ♥️
Nam się Udało zajść z jednego stosunku w płodne 🤞

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry