TutuTerror
Fanka BB :)
Krew oddana. Oszaleje tu dziś do tej 15...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A no to tak. U mnie chyba w 10 dpo już była kreska ciążowa, ale to różnie bywa. No i ja sobie robiłam wcześniej testy, żeby zobaczyć, jak się zastrzyk wypłukujeNo ja jestem po zastrzyku ovitrelle więc muszę i tak odczekać z 10 dni póki jest wykrywalny
O, to byłoby superW klinice? Zazwyczaj tego samego dnia w ciągu 2 godzinOni świeże nasienie od razu wrzucają na mikroskop
Mega jajo?Ja znów mam kurna ból brzucha i lędźwi jak na konkretny okres. A to w najlepszym razie 1-2dpo …
Witam w klubieJa znów mam kurna ból brzucha i lędźwi jak na konkretny okres. A to w najlepszym razie 1-2dpo …
Full tarczycowe robilas? Insulina? Estradiol?U mnie 12dpo, biało, zapisuję się na badania witamin bo nigdy nie robilam, vit D, B12, kwas foliowy, prolaktyna. Cos jeszcze byscie tu dorzucily? (Glukoze, morfologie i TSH) mialam juz w zeszłym miesiacu jak cos.
Jak mnie w nocy budzil bol co chwile ze spac nie moglam, to okazalo sie to zagniezdzeniemWitam w klubiemnie ból obudził w nocy i zasnąć nie mogłam, teraz wcale nie jest lepiej.
Nam się Udało zajść z jednego stosunku w płodneOgólnie to wgl nie mam śluzucoś tam lekko czuję w środku ale zazwyczaj go widzialam. Turbo dziwny cykl. Oczywiście wciąż jestem zdania, że poszedł na straty bo udało się widzieć z mężem całe DWA razy
No nic, nie załamuje się bo mam co robić i mam czym zająć głowę ale still przykro..
dobrego dnia laski!![]()