• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Kurde, ja wam trochę zazdroszczę tych objawów, u mnie 9dpIUI i nie mam zbytnio wielu objawów, trochę bolą mnie piersi i mam więcej śluzu kremowego - ale on zawsze jest przed miesiączka (może obecnie jest go więcej, ale mogę sobie wkręcać..

Ostatnia edycja:
Są wyniki. Nie jest dobrze 😭😭😭

Załączniki

• Screenshot_2026-04-09-14-15-13-47_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2026-04-09-14-15-13-47_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    78,6 KB · Wyświetleń: 139
Kurde, ja wam trochę zazdroszczę tych objawów, u mnie 9dpIUI i nie mam zbytnio wielu objawów, trochę bolą mnie piersi i mam więcej śluzu kremowego - ale on zawsze jest przed miesiączka (może obecnie jest go więcej, ale mogę sobie wkręcać..
Ale wiesz, ze objawy ani nic nie gwarantuja, ani nie zaprzeczaja! A nie chcesz sobie siknac?
Są wyniki. Nie jest dobrze 😭😭😭
O nie… :(

Jestem po, owulacji nie było.
Jajniki drożne w pełni, nie było w sumie żadnych problemów.
Mam niski Estradol i on może być głównym winowajcą. Teraz endometrium 6,4mm, trochę cienkie. Biorę zastrzyk dziś i jutro. W sobotę Ovitralle. We totek jadę na monitoring żeby zobaczyła jak wygląda po owulacji wszystko. I dostałam Estriadol w żelu od soboty do końca cyklu.
Z polecenia lekarki zarejestrowaliśmy się do in vitro do kolejki żeby ewentualnie potem długo nie czekać jak się zdecydujemy. Daje nam 3 cykle podrasowane hormonami.

Straciłam zapał, czuję się emocjonalnie wypruta i muszę to wszystko przegryźć..

Jestem po, owulacji nie było.
Jajniki drożne w pełni, nie było w sumie żadnych problemów.
Mam niski Estradol i on może być głównym winowajcą. Teraz endometrium 6,4mm, trochę cienkie. Biorę zastrzyk dziś i jutro. W sobotę Ovitralle. We totek jadę na monitoring żeby zobaczyła jak wygląda po owulacji wszystko. I dostałam Estriadol w żelu od soboty do końca cyklu.
Z polecenia lekarki zarejestrowaliśmy się do in vitro do kolejki żeby ewentualnie potem długo nie czekać jak się zdecydujemy. Daje nam 3 cykle podrasowane hormonami.

Straciłam zapał, czuję się emocjonalnie wypruta i muszę to wszystko przegryźć..
Ale czekaj! To dobre info masz! Wszystko bylo drozne, a teraz jak rozumiem poprzepychalo tam wszystko na czysciutko, dodatkowy poslizg bedzie w razie w :D a w kwestii wstradiolu byc moze tylko to wisi i jak podrasujesz to sie uda! Teraz jak rozumiem dostalas zel wiec ten cykl jest idealnie podparty tak?
No a zapis w razie w wyglada na super plan! Daj sobie chwilke na przegryzienie, ale ja tu widze potencjal do duzego usmiechu! ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry