Eveline.eve
Fanka BB :)
Czekam na kurczaka, pamiętaj!Ja tez dzis 5dpo, tez w miare czuje sie normalnie, ale wzdecia ciaglenawet jajnik nie zaboli, jakis okresowych skurczy nie ma.. nic!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czekam na kurczaka, pamiętaj!Ja tez dzis 5dpo, tez w miare czuje sie normalnie, ale wzdecia ciaglenawet jajnik nie zaboli, jakis okresowych skurczy nie ma.. nic!
No ja sie tak skupiam na tym kurczaku, ze juz w skorupke od srodka pukam!Czekam na kurczaka, pamiętaj!
Trzymam kciuki! U mnie 25 zrobiło robotę, z 2,9 zeszło w miesiąc na 1,0Dostałam euthyrox 25 na razie na miesiąc i po miesiącu powtórka wyników i kontrola. I zobaczymy czy dawka odpowiednia, czy za mała
Ale wiesz, ze objawy ani nic nie gwarantuja, ani nie zaprzeczaja! A nie chcesz sobie siknac?Kurde, ja wam trochę zazdroszczę tych objawów, u mnie 9dpIUI i nie mam zbytnio wielu objawów, trochę bolą mnie piersi i mam więcej śluzu kremowego - ale on zawsze jest przed miesiączka (może obecnie jest go więcej, ale mogę sobie wkręcać..
O nie…Są wyniki. Nie jest dobrze![]()
o nieeeeSą wyniki. Nie jest dobrze![]()
Ale czekaj! To dobre info masz! Wszystko bylo drozne, a teraz jak rozumiem poprzepychalo tam wszystko na czysciutko, dodatkowy poslizg bedzie w razie wJestem po, owulacji nie było.
Jajniki drożne w pełni, nie było w sumie żadnych problemów.
Mam niski Estradol i on może być głównym winowajcą. Teraz endometrium 6,4mm, trochę cienkie. Biorę zastrzyk dziś i jutro. W sobotę Ovitralle. We totek jadę na monitoring żeby zobaczyła jak wygląda po owulacji wszystko. I dostałam Estriadol w żelu od soboty do końca cyklu.
Z polecenia lekarki zarejestrowaliśmy się do in vitro do kolejki żeby ewentualnie potem długo nie czekać jak się zdecydujemy. Daje nam 3 cykle podrasowane hormonami.
Straciłam zapał, czuję się emocjonalnie wypruta i muszę to wszystko przegryźć..
Bardzo mi przykro. Powiem wam że dopóki nie dołączyłam do staraczek to nie wiedziałam że biochemy to jest taka częstą sprawa.Są wyniki. Nie jest dobrze![]()