Eveline.eve
Fanka BB :)
Tak mi przykro…Są wyniki. Nie jest dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak mi przykro…Są wyniki. Nie jest dobrze![]()
Z jednej strony brałam pod uwagę że przez to cienkie endo może się nie utrzymać, ale jednak jak zobaczyłam te wyniki to zrobiło mi się okropnie przykroBardzo mi przykro. Powiem wam że dopóki nie dołączyłam do staraczek to nie wiedziałam że biochemy to jest taka częstą sprawa.
Jak się trzymasz?
Bardzo mi przykro, daj sobie chwilę, popłacz jeśli czujesz potrzebęZ jednej strony brałam pod uwagę że przez to cienkie endo może się nie utrzymać, ale jednak jak zobaczyłam te wyniki to zrobiło mi się okropnie przykroChyba mimo wszystko liczyłam na cud.
No nic, pewnie dziś po pracy sobie popłaczę i zacznę wypatrywać okresu. Odetchnę ile trzeba i będe odliczać do kolejnej owulacji...
Ale zawsze to jest kolejny punkt do odhaczenia, wykonanych badań czy procedur i wszystko zbliża do celuJestem po, owulacji nie było.
Jajniki drożne w pełni, nie było w sumie żadnych problemów.
Mam niski Estradol i on może być głównym winowajcą. Teraz endometrium 6,4mm, trochę cienkie. Biorę zastrzyk dziś i jutro. W sobotę Ovitralle. We totek jadę na monitoring żeby zobaczyła jak wygląda po owulacji wszystko. I dostałam Estriadol w żelu od soboty do końca cyklu.
Z polecenia lekarki zarejestrowaliśmy się do in vitro do kolejki żeby ewentualnie potem długo nie czekać jak się zdecydujemy. Daje nam 3 cykle podrasowane hormonami.
Straciłam zapał, czuję się emocjonalnie wypruta i muszę to wszystko przegryźć..
Przykro miSą wyniki. Nie jest dobrze![]()
Wcale sie nie dziwie, ze tak sie poczulas.. bardzo mocno Cie przytulam i mam nadzieje, ze organizm na tyle sie nakrecil na ciaze, ze w kolejnym cyklu wszystko pieknie podkreci na idealne wartosci!Z jednej strony brałam pod uwagę że przez to cienkie endo może się nie utrzymać, ale jednak jak zobaczyłam te wyniki to zrobiło mi się okropnie przykroChyba mimo wszystko liczyłam na cud.
No nic, pewnie dziś po pracy sobie popłaczę i zacznę wypatrywać okresu. Odetchnę ile trzeba i będe odliczać do kolejnej owulacji...
Siknęłam, jest kreseczka bardzo słaba. Robię te testy tylko dlatego żeby ewentualnie przyszłość sprawdzić jak długo się trzyma Ovitrelle w moim organizmieAle wiesz, ze objawy ani nic nie gwarantuja, ani nie zaprzeczaja! A nie chcesz sobie siknac?
O nie…![]()
Są wyniki. Nie jest dobrze![]()