• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Bardzo mi przykro. Powiem wam że dopóki nie dołączyłam do staraczek to nie wiedziałam że biochemy to jest taka częstą sprawa.

Jak się trzymasz?
Z jednej strony brałam pod uwagę że przez to cienkie endo może się nie utrzymać, ale jednak jak zobaczyłam te wyniki to zrobiło mi się okropnie przykro 😢 Chyba mimo wszystko liczyłam na cud.
No nic, pewnie dziś po pracy sobie popłaczę i zacznę wypatrywać okresu. Odetchnę ile trzeba i będe odliczać do kolejnej owulacji...

Z jednej strony brałam pod uwagę że przez to cienkie endo może się nie utrzymać, ale jednak jak zobaczyłam te wyniki to zrobiło mi się okropnie przykro 😢 Chyba mimo wszystko liczyłam na cud.
No nic, pewnie dziś po pracy sobie popłaczę i zacznę wypatrywać okresu. Odetchnę ile trzeba i będe odliczać do kolejnej owulacji...
Bardzo mi przykro, daj sobie chwilę, popłacz jeśli czujesz potrzebę 🧡 i trzymam kciuki za kolejne podejście, będziemy testować razem 💚

Jestem po, owulacji nie było.
Jajniki drożne w pełni, nie było w sumie żadnych problemów.
Mam niski Estradol i on może być głównym winowajcą. Teraz endometrium 6,4mm, trochę cienkie. Biorę zastrzyk dziś i jutro. W sobotę Ovitralle. We totek jadę na monitoring żeby zobaczyła jak wygląda po owulacji wszystko. I dostałam Estriadol w żelu od soboty do końca cyklu.
Z polecenia lekarki zarejestrowaliśmy się do in vitro do kolejki żeby ewentualnie potem długo nie czekać jak się zdecydujemy. Daje nam 3 cykle podrasowane hormonami.

Straciłam zapał, czuję się emocjonalnie wypruta i muszę to wszystko przegryźć..
Ale zawsze to jest kolejny punkt do odhaczenia, wykonanych badań czy procedur i wszystko zbliża do celu 🌼 może nawet się uda w tym cyklu, nie można tracić nadziei 💚

Wcale sie nie dziwie, ze tak sie poczulas.. bardzo mocno Cie przytulam i mam nadzieje, ze organizm na tyle sie nakrecil na ciaze, ze w kolejnym cyklu wszystko pieknie podkreci na idealne wartosci! ❤️

Ale wiesz, ze objawy ani nic nie gwarantuja, ani nie zaprzeczaja! A nie chcesz sobie siknac?

O nie… :(
Siknęłam, jest kreseczka bardzo słaba. Robię te testy tylko dlatego żeby ewentualnie przyszłość sprawdzić jak długo się trzyma Ovitrelle w moim organizmie :) jeszcze są resztki, porównuje te kreski do tesu właściwego 🥳 myślę że jutro już nie będzie kreseczki, bo niby do 10 dni wychodzi pozytywny test - tak jest w ulotce ale wiem że może być i 14 dni 😬

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry