• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Z jednej strony brałam pod uwagę że przez to cienkie endo może się nie utrzymać, ale jednak jak zobaczyłam te wyniki to zrobiło mi się okropnie przykro 😢 Chyba mimo wszystko liczyłam na cud.
No nic, pewnie dziś po pracy sobie popłaczę i zacznę wypatrywać okresu. Odetchnę ile trzeba i będe odliczać do kolejnej owulacji...

Eh rozumiem Cię dopiero w marcu przeżywałam to samo…
Super że dochodzi do zapłodnienie trzeba tylko znaleźć szybko przyczynę straty i się nie poddawać.
A swoje trzeba wypłakać będzie lżej 😘

Siknęłam, jest kreseczka bardzo słaba. Robię te testy tylko dlatego żeby ewentualnie przyszłość sprawdzić jak długo się trzyma Ovitrelle w moim organizmie :) jeszcze są resztki, porównuje te kreski do tesu właściwego 🥳 myślę że jutro już nie będzie kreseczki, bo niby do 10 dni wychodzi pozytywny test - tak jest w ulotce ale wiem że może być i 14 dni 😬
Ach kurcze myslalam ze ostatnio to juz nie bylo kreski… to do kiedy wychodzi to tez kazdy inaczej.. no ale juz blizej niz dalej..
Dostaliśmy kwalifikacje i od najbliższego cyklu rozpoczynam stymulację ,🥳
Cudownie!! ❤️ czyli jednak ostatni @!

Dziewczyny, wy tak się testujecie wcześnie ze mnie zmotywowałyście, kupiłam sobie zestaw teścików z czułością 10, i bardzo proszę @Eveline.eve o zmianę na testowanie 14 kwietnia (to będzie 10 dpo), i jeszcze dodanie moich urodzin 24 kwietnia :)

Dziękuję!

Załączniki

• IMG_3378.jpeg
    IMG_3378.jpeg
    150,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Eh rozumiem Cię dopiero w marcu przeżywałam to samo…
Super że dochodzi do zapłodnienie trzeba tylko znaleźć szybko przyczynę straty i się nie poddawać.
A swoje trzeba wypłakać będzie lżej 😘
Liczę na to że to losowa wada genetyczna zarodka, ale jako że w poniedziałek mam wizytę to poprosze o skierowanie na jakiś szerszy pakiet badań, żeby mi coś potem zdrowego zarodka nie odrzuciło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry