• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Ach kurcze myslalam ze ostatnio to juz nie bylo kreski… to do kiedy wychodzi to tez kazdy inaczej.. no ale juz blizej niz dalej..

Cudownie!! ❤️ czyli jednak ostatni @!
O ile będzie świeży transfer 😁 Bo inaczej zarodki po punkcji idą do mrożenia i czekam na miesiączkę. I dopiero wtedy transfer.
Ale przyjmę wszystko, byle mieć dzidziocha 🫶🏻

Ostatnia edycja:
No i jutro koniecznie musze zajechac do rozsmana, ja nieprzygotowana jestem! Z 5 testow na stanie, a chce zaczac wczesnie, zeby jak najszybciej przyjac luteine.. a kurde tak nie chcialam szybko zaczynac po ostatnim, ale nie mam wyjscia.. nie chce sobie miec nic do zarzucenia..
Jezu jestem obok rossmanna, czy jest sens kupować test? Nie wiem. Czy kupiłam? Tak. Ja nie widzę u siebie logiki

O ile będzie świeży transfer 😁 Bo inaczej zarodki po punkcji idą do mrożenia i czekam na miesiączkę. I dopiero wtedy transfer.
Ale przyjmę wszystko, byle mieć dzidziocha 🫶🏻
No bo to to juz finiszowy etap, tu juz swistak glowke z norki wynurza!
Jezu jestem obok rossmanna, czy jest sens kupować test? Nie wiem. Czy kupiłam? Tak. Ja nie widzę u siebie logiki
Jestem z Ciebie dumna! :D

Cześć dziewczyny! Dołączam do testowania z Wami jesli można :) @Eveline.eve 17.04

Moja historia,moze kogoś zmotywuje :)

29lat, nieregularne cykle od zawsze trwające nawet rok. IO, PCOS. Rok temu zaczelam walczyć z dietetyczką i włączyłam suplementacje, dietę i ruch. Po roku moje wyniki, z którymi nadal mialam problem to insulina 12 i doszła wysoka prolaktyna 33 i ból piersi. Nie mialam ani jednej potwierdzonej owulacji. Zdołowana poczłapałam do ginekologa i zgodziłam sie na wszystkie leki, byle miec szanse na owulacje i ciaże. Dostalam dostinex na prolaktyne, duphaston i metformax 500g. Biore caly czas tez inozytol 2mg. Wyniki nasienia sa bardzo dobre. I po miesiącu, w 13dc okazało sie ze jestem świeżo po owulacji!! Endometrium 8,3mm. Kompletny szok :) dodatkoeo tsh z 2,3 obnizylo sie w miesiac do 1,16, prolaktyna 9. LH 17, FSH 5 (3dc) Wynik LH mnie zdołowal, ale codziennie robilam 10k krokow i cwiczylam i pecherzyk urosl i pekl! Mam nadzieje,ze komuś to pomoże i zmotywuje. A ja czekam na testowanie i trzyma kciuki za resztę dziewczyn! Powodzenia! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry