TutuTerror
Fanka BB :)
Też się tym pocieszamBardzo mi przykro, tule
dobrze ze niska beta, to dostaniesz szybko miesiaczke i można próbować dalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też się tym pocieszamBardzo mi przykro, tule
dobrze ze niska beta, to dostaniesz szybko miesiaczke i można próbować dalej
O ile będzie świeży transferAch kurcze myslalam ze ostatnio to juz nie bylo kreski… to do kiedy wychodzi to tez kazdy inaczej.. no ale juz blizej niz dalej..
Cudownie!!czyli jednak ostatni @!
Jezu jestem obok rossmanna, czy jest sens kupować test? Nie wiem. Czy kupiłam? Tak. Ja nie widzę u siebie logikiNo i jutro koniecznie musze zajechac do rozsmana, ja nieprzygotowana jestem! Z 5 testow na stanie, a chce zaczac wczesnie, zeby jak najszybciej przyjac luteine.. a kurde tak nie chcialam szybko zaczynac po ostatnim, ale nie mam wyjscia.. nie chce sobie miec nic do zarzucenia..
No bo to to juz finiszowy etap, tu juz swistak glowke z norki wynurza!O ile będzie świeży transferBo inaczej zarodki po punkcji idą do mrożenia i czekam na miesiączkę. I dopiero wtedy transfer.
Ale przyjmę wszystko, byle mieć dzidziocha![]()
Jestem z Ciebie dumna!Jezu jestem obok rossmanna, czy jest sens kupować test? Nie wiem. Czy kupiłam? Tak. Ja nie widzę u siebie logiki
Trzymaj się. Jesteśmy z tobąZ jednej strony brałam pod uwagę że przez to cienkie endo może się nie utrzymać, ale jednak jak zobaczyłam te wyniki to zrobiło mi się okropnie przykroChyba mimo wszystko liczyłam na cud.
No nic, pewnie dziś po pracy sobie popłaczę i zacznę wypatrywać okresu. Odetchnę ile trzeba i będe odliczać do kolejnej owulacji...
PowodzeniaDostaliśmy kwalifikacje i od najbliższego cyklu rozpoczynam stymulację![]()