• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Czy zapisałam się na testowanie 12.04 - TAK. Czy mówiłam nie testuj kobieto wcześniej -TAK Czy jak zwykle zatestowalam wcześniej TAK . I powiem tak jak kolejny raz pink robi mnie w ciula to się obrażam bo widzę kreskę słabą lekko różową 🥹ale w ostatnich 2 miesiącach też mi tak robił . Zbadałam sobie progesteron na 22 dc żeby potwierdzić owulację i wynik 9,62 czat mi tu podpowiada że zazwyczaj celuje się w 10 ale jest wysoce prawdopodobne że wystąpiła owulacja . Aktualnie 24 dc 5 dni do @ a ja tak bardzo nie chce robić sobie fałszywej nadziei 😥 bo w końcu to by był cud że prawie 5 lat nigdy nawet biochemu nie było i nagle pyk . Pomóżcie mi zachować zdrowy rozsądek tym bardziej że teraz kilka dni bd z rodzina i nie chce testować u nich ukradkiem

Załączniki

• IMG_0650.jpeg
    IMG_0650.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 144
reklama
Czy zapisałam się na testowanie 12.04 - TAK. Czy mówiłam nie testuj kobieto wcześniej -TAK Czy jak zwykle zatestowalam wcześniej TAK . I powiem tak jak kolejny raz pink robi mnie w ciula to się obrażam bo widzę kreskę słabą lekko różową 🥹ale w ostatnich 2 miesiącach też mi tak robił . Zbadałam sobie progesteron na 22 dc żeby potwierdzić owulację i wynik 9,62 czat mi tu podpowiada że zazwyczaj celuje się w 10 ale jest wysoce prawdopodobne że wystąpiła owulacja . Aktualnie 24 dc 5 dni do @ a ja tak bardzo nie chce robić sobie fałszywej nadziei 😥 bo w końcu to by był cud że prawie 5 lat nigdy nawet biochemu nie było i nagle pyk . Pomóżcie mi zachować zdrowy rozsądek tym bardziej że teraz kilka dni bd z rodzina i nie chce testować u nich ukradkiem
Zdecydowanie cos przebija ! Mam nadzieję że jesteś zaopatrzona w testy I rano sikniesz ?!

Dobra, wstajemy, bo musisz dosikac! :D
A u rodzinki trudno, cichaczem ale trzeba :D zreszta, wstaniesz rano sie ogarnac to wtedy :D

Jesli prozek jest taki to owu bankowo byla, ale trzeba sie zorientowac jak sie bedzie zachowywal, bo przyjmuje sie, ze powinien byc min 10 do dobrego itrzymania.. i albo bedzie taki i lekarz da zewnetrznie proga, bo tak zwykle robia, albo organizm podbije sam do wyzszych wartosci. Zreszta on tez sie w ciagu dnia buja jak latawiec, po poludniu mozesz miec wyzszy i jest git :D

reklama
No dajcie jakies dwie kreski 🫨 tak dobrze zapowiadał się ten miesiąc , a tu cisza aż echo ...
Ja dopiero 5 dpo mam , objawy jak co miesiąc na @ więc juz też na łeb daje ze znowu cykl na straty 🙄🫩

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry