• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Dobra, wstajemy, bo musisz dosikac! :D
A u rodzinki trudno, cichaczem ale trzeba :D zreszta, wstaniesz rano sie ogarnac to wtedy :D

Jesli prozek jest taki to owu bankowo byla, ale trzeba sie zorientowac jak sie bedzie zachowywal, bo przyjmuje sie, ze powinien byc min 10 do dobrego itrzymania.. i albo bedzie taki i lekarz da zewnetrznie proga, bo tak zwykle robia, albo organizm podbije sam do wyzszych wartosci. Zreszta on tez sie w ciagu dnia buja jak latawiec, po poludniu mozesz miec wyzszy i jest git :D
Mam jeszcze właśnie jednego pinka tyle że nie wiem czy znowu siki nie bd w małym stężeniu bo latałam w nocy do kibelka jak kot do kuwety 🤣

reklama
Czy zapisałam się na testowanie 12.04 - TAK. Czy mówiłam nie testuj kobieto wcześniej -TAK Czy jak zwykle zatestowalam wcześniej TAK . I powiem tak jak kolejny raz pink robi mnie w ciula to się obrażam bo widzę kreskę słabą lekko różową 🥹ale w ostatnich 2 miesiącach też mi tak robił . Zbadałam sobie progesteron na 22 dc żeby potwierdzić owulację i wynik 9,62 czat mi tu podpowiada że zazwyczaj celuje się w 10 ale jest wysoce prawdopodobne że wystąpiła owulacja . Aktualnie 24 dc 5 dni do @ a ja tak bardzo nie chce robić sobie fałszywej nadziei 😥 bo w końcu to by był cud że prawie 5 lat nigdy nawet biochemu nie było i nagle pyk . Pomóżcie mi zachować zdrowy rozsądek tym bardziej że teraz kilka dni bd z rodzina i nie chce testować u nich ukradkiem
Faktycznie widać ❤️ Ja bym potestowała przez najbliższe dni i nie patrzyła na rodzinę. Jeden test może oszukać, ale jeśli następne coś pokażą, no to będziesz wiedziała że "się dzieje" :)

Dzień dobry, moja temperatura rano nadal wysoko bo 36,88 i od wczoraj jak zobaczyłam te wyniki z niską betą to zero, absolutne zero objawów z podbrzusza (no poza tym lekkim plamieniem oczywiście 🙄). Chciałabym już dostać ten przeklęty okres i mieć to za sobą, a tak czeka mnie wizja jeszcze kilku dni z umierającą ciążą 😢 Jeszcze jak na złość, jechałam do pracy i gdzie się nie obejrzałam, tam matka z głębokim wózkiem. Spłakałam się w samochodzie...

Dziewczyny nadal ją widzę 🥹 z mega rozwodnionych siuśków. Popłakałam się 🥺 wczoraj robiłam wieczorem też z podobnie rozwodnionego moczu jak mnie pink w ciula robi to bd miała na prawdę zalamke. Jeżeli owulacja była tak jak przypuszczałam dzis jestem 11dpo . Kupię test jeszcze żeby siknąć wieczorem i rano i jak dalej bd widzieć to w sobotę przed pracą chyba zrobię betę z progesteronem.
IMG_0652.jpeg

Dzień dobry 🌞 trzymam kciuki za Ciebie @Carmen2412 !

Ja dziś 6dpo i czuję się bardzo normalnie, nie czuję wzrostu progesteronu już ani kłucia w jajniku. No nic, czekam cierpliwie do wtorku i zobaczymy :)

Milego dnia ! 🌼
Dzięki Kochana 🥹 boje się tego że znowu test mnie oszukał ale tak bardzo liczę na to że to prawda ❤️ wczoraj zapisałam nas na wizytę kwalifikacyjną w sumie nawet nie myślałam że do jej czasu może się coś podziać więc byłaby to mega niespodzianka 😍

reklama
Dziewczyny nadal ją widzę 🥹 z mega rozwodnionych siuśków. Popłakałam się 🥺 wczoraj robiłam wieczorem też z podobnie rozwodnionego moczu jak mnie pink w ciula robi to bd miała na prawdę zalamke. Jeżeli owulacja była tak jak przypuszczałam dzis jestem 11dpo . Kupię test jeszcze żeby siknąć wieczorem i rano i jak dalej bd widzieć to w sobotę przed pracą chyba zrobię betę z progesteronem.Zobacz załącznik 1739589
Też widzę, ale dosikaj 🫶🏻 To byłyby wspaniałe wieści, biorąc pod uwagę, że już macie wizytę w klinice, a tu taki cud 🍀🤞🏻

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry