zielonapac94
Fanka BB :)
No właśnie bo ja to ciągiem bioręCzyli w sumie dobrze brac jak rosnie kreska na testach i jakos w pik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie bo ja to ciągiem bioręCzyli w sumie dobrze brac jak rosnie kreska na testach i jakos w pik?
Najlepiej będzie działać do dnia po pikuCzyli w sumie dobrze brac jak rosnie kreska na testach i jakos w pik?
Ale w celu uzyskania jak najlepszych pęcherzyków czy o implantację też chodzi?Najlepiej będzie działać do dnia po piku![]()
Bo ja jestem teraz w 11dc i suplementuję estrofem 2x2 oraz kwas foliowy i TEN Fertil ONA.Ale w celu uzyskania jak najlepszych pęcherzyków czy o implantację też chodzi?
O których wynikach piszesz-chyba zgubiłam wątekKurczę, właśnie dzwoniłam co z tymi wynikami i okazało się, że one idą do pani doktor i będą omawiane dopiero na kolejnej wizycie, nie dostaniemy do nich wcześniej wglądu :/ Słabe to strasznie
Ale ze jak?Najlepiej będzie działać do dnia po piku![]()
Klasyk na NFZ…Kurczę, właśnie dzwoniłam co z tymi wynikami i okazało się, że one idą do pani doktor i będą omawiane dopiero na kolejnej wizycie, nie dostaniemy do nich wcześniej wglądu :/ Słabe to strasznie
Nie macie profilu pacjenta? U nas w klinice wyniki nasienia były na profilu i można było je podejrzeć. Dobrze pamiętam, że wizytę macie w maju?Kurczę, właśnie dzwoniłam co z tymi wynikami i okazało się, że one idą do pani doktor i będą omawiane dopiero na kolejnej wizycie, nie dostaniemy do nich wcześniej wglądu :/ Słabe to strasznie
NAC wspomaga komórki i śluzAle ze jak?to w sensie to do wsparcia owu bardziej czy pozniej lepiej?
Klasyk na NFZ…