TutuTerror
Fanka BB :)
Kochane, a macie jakiś patent jak pogrubić endometrium w pierwszej cześci cyklu? Nie chce znów mieć takiego cienkisza 5mm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym jeszcze nie traciła nadziei.Hejka, u mnie test praktycznie biel… 10 dni po inseminacji i leku Ovitrelle. Trochę mi smutno, bo miałam nadzieję, że testy w ogóle nie zbieleja do „0” i będzie to oznaczać jedno…nie wiem czy jest jeszcze szansa, czas od owulacji to 10/9 dni - owulacja była praktycznie chwilę po inseminacji…
Kciuki na pokładzieU mnie chyba rano dzis owu, bo wczoraj pik, a działane 3 dni temu i wczoraj, a więc przyspieszę testowanie na 23 kwietnia. @Eveline.eve poproszę o zmianę szefowo.
Najlepiej hormonyKochane, a macie jakiś patent jak pogrubić endometrium w pierwszej cześci cyklu? Nie chce znów mieć takiego cienkisza 5mm