Carmen2412
Fanka BB :)
5 lat czekałam na toPięknie się sytuacja rozwijaWyczekałaś już swoje
I niech aktualny stan rzeczy pozostanie z Tobą przez najbliższe 9 miesięcy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
5 lat czekałam na toPięknie się sytuacja rozwijaWyczekałaś już swoje
I niech aktualny stan rzeczy pozostanie z Tobą przez najbliższe 9 miesięcy
![]()
Jeju ! W końcu ! Nawet nie wiesz jak się cieszę! Krecha jak ta lala5 lat czekałam na tojestem cała w emocjach i mam nadzieję że beta i prozek utwierdza mnie w tym że wszystko ok
Taaaak!dziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Gratulacje, piękny widokdziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Jeżeli owulacja była tak jak myślę to 12 dpo dziś by było taka krecha z 4 h siuśków . W 11 dpo z rozwodnionego moczu miałam cień . Generalnie kilka dni temu miałam lekko brązowy ślad na wkładce ale byłam tak zaaferowana wszystkim że to olałam a teraz myślę że mogło to być plamienie implantacyjne . Objawów jako takich nie mam bo nie wiem czy uczucie pełności się liczy , senna byłam ale to u mnie norma bo jestem wiecznie nie wyspana .Gratulacje, piękny widokJesteś w ciąży!!
Poproszę o informacje o objawach i ile dni po taka piękna krecha?![]()