• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dobry wieczór, właśnie sobie wstałam, a co. Jest 2.30, a ja staje na nogi dlaczego? Bo zasnęłam o 18 nawet nie wiem kiedy. Zmiotło mnie z planszy 🤣🤣 3 dzień taki mam. Dziś już w sumie 8dpo, zobaczymy co dalej jeszcze dzielnie trzymam się z testowaniem 😁 ale coś czuję, że długo nie posiedzę, bo mnie sen znowu łapie 🤣

Mężowi jeszcze nic nie powiedziałam bo jestem na wyjeździe u rodziny a nie chce mu zrobić nadzieji nie mając bety .wymyslilam pretekst po co musze wyjść na miasto i koło 8 idę na betę. Pytanie moge wziąć euthyrox przed badaniem nie zaburzy niczego bo wiem ze bety nie trzeba naczczo. Ale zrobię betę i jak bd git to zrobię prezencik z informacją będziesz tata 🥰

Gratulacje, piękny widok 😍 Jesteś w ciąży!! 🍀🌷🐣

Poproszę o informacje o objawach i ile dni po taka piękna krecha? 👀😁
Jeżeli owulacja była tak jak myślę to 12 dpo dziś by było taka krecha z 4 h siuśków . W 11 dpo z rozwodnionego moczu miałam cień . Generalnie kilka dni temu miałam lekko brązowy ślad na wkładce ale byłam tak zaaferowana wszystkim że to olałam a teraz myślę że mogło to być plamienie implantacyjne . Objawów jako takich nie mam bo nie wiem czy uczucie pełności się liczy , senna byłam ale to u mnie norma bo jestem wiecznie nie wyspana .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry