• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Jeszcze jak na złość, jechałam do pracy i gdzie się nie obejrzałam, tam matka z głębokim wózkiem”
Ja non stop widzę teraz gondolę, są wszędzie
🥹🥹🥹🥹 dziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą 😍
Wow jaka piękna kreska! Zero wątpliwości, śliczna beta rośnie. Powodzenia ❤️❤️❤️

Dzień dobry, 7dpo i żadnych objawów, jedyne co to jestem zmęczona bo - przedwczoraj zasnęłam o 20 i obudziłam się o 2:30 i nie mogłam spać przez 1,5h. Wczoraj poszłam późno spać, koło pierwszej, w nocy się budziłam i pobudka o 6:30. Czyli generalnie jest powód zmęczenia.

Zaczęła też robić pomiar temperatury i
  • 20 dc: 36,80
  • 21 dc: 36,74
  • 22 dc: 36,65
Jest lekki spadek :( mam nadzieje ze to kwestia złego spania.

Miłego dnia! Proszę o więcej pozytywnych wiadomości 🥰

Ja non stop widzę teraz gondolę, są wszędzie

Wow jaka piękna kreska! Zero wątpliwości, śliczna beta rośnie. Powodzenia ❤️❤️❤️

Dzień dobry, 7dpo i żadnych objawów, jedyne co to jestem zmęczona bo - przedwczoraj zasnęłam o 20 i obudziłam się o 2:30 i nie mogłam spać przez 1,5h. Wczoraj poszłam późno spać, koło pierwszej, w nocy się budziłam i pobudka o 6:30. Czyli generalnie jest powód zmęczenia.

Zaczęła też robić pomiar temperatury i
  • 20 dc: 36,80
  • 21 dc: 36,74
  • 22 dc: 36,65
Jest lekki spadek :( mam nadzieje ze to kwestia złego spania.

Miłego dnia! Proszę o więcej pozytywnych wiadomości 🥰
Dlatego nie mierzę temperatury, porzuciłam to bardzo dawno temu ;) szkoda nerwów ;)

Trochę was nadrobiłam co tam u każdej słychać..... Trzymam dalej za wszystkie kciuki i współczuję przykrych doświadczeń..... :(

Przyszła.wiosna może dla niektórych z Was to nowa nadzieja.....

Mnie tak rano ucieszył ten wynik AMH. Marzyłam by było.chociaz 0,7. Nie spodziewałam się takiego skoku. A potem zeszłam na ziemię, że to niemożliwe jest w sumie..a.i tak mąż ma 2% żywotności plemników i slabą ruchliwość. Choć jest ich sporo niby.... Chciałabym inseminację w sumie chyba najlepiej od razu. Ale i zwyklą stymulację też miło przygarnę.

A pewnie w środę znów zderze się ze ścianą, bo pewnie dla lekarza to.wszysyko będzie za mało. Mało tego.... Mam torbiel chyba znów endometrialną..... I pewnie też lipa z tym.
Ale moze faktycznie ten 2 wynik byl niski przez przewozona probke! Jesli juz to wynik sie zanizy nie zawyzy tak? Czyli info jest piekne! Powtorz sobie w klinice, ale mysle, ze mozecie jechac dalej z planami i tu jest bardzo dobra sytuacja! :D
🥹🥹🥹🥹 dziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą 😍
Jeeeeeest! No to konkretnie mamy to! :D daj koniecznie znac jaka beta ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry