marietta2112
Fanka BB :)
Jaka piękna różowadziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jaka piękna różowadziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Kochana cudownie!! Ależ się cieszędziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Ja non stop widzę teraz gondolę, są wszędzieJeszcze jak na złość, jechałam do pracy i gdzie się nie obejrzałam, tam matka z głębokim wózkiem”
Wow jaka piękna kreska! Zero wątpliwości, śliczna beta rośnie. Powodzeniadziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Dlatego nie mierzę temperatury, porzuciłam to bardzo dawno temuJa non stop widzę teraz gondolę, są wszędzie
Wow jaka piękna kreska! Zero wątpliwości, śliczna beta rośnie. Powodzenia
Dzień dobry, 7dpo i żadnych objawów, jedyne co to jestem zmęczona bo - przedwczoraj zasnęłam o 20 i obudziłam się o 2:30 i nie mogłam spać przez 1,5h. Wczoraj poszłam późno spać, koło pierwszej, w nocy się budziłam i pobudka o 6:30. Czyli generalnie jest powód zmęczenia.
Zaczęła też robić pomiar temperatury i
Jest lekki spadek
- 20 dc: 36,80
- 21 dc: 36,74
- 22 dc: 36,65
mam nadzieje ze to kwestia złego spania.
Miłego dnia! Proszę o więcej pozytywnych wiadomości![]()
5 lat... niesamowite, że wyszło naturalnie. Takie kreski jak twoje cieszą podwójnie i dają nadzieję, że i dla innych wyjdzie słońce ❤5 lat czekałam na tojestem cała w emocjach i mam nadzieję że beta i prozek utwierdza mnie w tym że wszystko ok
Piękna kreskadziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Superdziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Ale moze faktycznie ten 2 wynik byl niski przez przewozona probke! Jesli juz to wynik sie zanizy nie zawyzy tak? Czyli info jest piekne! Powtorz sobie w klinice, ale mysle, ze mozecie jechac dalej z planami i tu jest bardzo dobra sytuacja!Trochę was nadrobiłam co tam u każdej słychać..... Trzymam dalej za wszystkie kciuki i współczuję przykrych doświadczeń.....
Przyszła.wiosna może dla niektórych z Was to nowa nadzieja.....
Mnie tak rano ucieszył ten wynik AMH. Marzyłam by było.chociaz 0,7. Nie spodziewałam się takiego skoku. A potem zeszłam na ziemię, że to niemożliwe jest w sumie..a.i tak mąż ma 2% żywotności plemników i slabą ruchliwość. Choć jest ich sporo niby.... Chciałabym inseminację w sumie chyba najlepiej od razu. Ale i zwyklą stymulację też miło przygarnę.
A pewnie w środę znów zderze się ze ścianą, bo pewnie dla lekarza to.wszysyko będzie za mało. Mało tego.... Mam torbiel chyba znów endometrialną..... I pewnie też lipa z tym.
Jeeeeeest! No to konkretnie mamy to!dziewczyny facell zrobiony i jest kreska . Jutro jadę zrobić sobie betę i progesteron mam nadzieję że zdążę przed pracą
![]()
Tak miałam w styczniu drożność . Niby wszystko było drożne aczykolwiek miewałam inny okres po tej drożności i mniej bolesny więc może coś ruszyło5 lat... niesamowite, że wyszło naturalnie. Takie kreski jak twoje cieszą podwójnie i dają nadzieję, że i dla innych wyjdzie słońce ❤btw jesteś po drożności prawda?