Madlen37
Fanka BB :)
Popraw w środę i coś może będzie wiadomo , a ile dni po jesteś?To nie wiem czy sikne jutro ja będzie blado może z krwi zrobie w poniedziałek i tak muszę progesteron zrobić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Popraw w środę i coś może będzie wiadomo , a ile dni po jesteś?To nie wiem czy sikne jutro ja będzie blado może z krwi zrobie w poniedziałek i tak muszę progesteron zrobić![]()
Tydzień temu w sobotę miałam zastrzyk ovitrelle bo w czwartek przed już miałam pęcherzyk 19mmPopraw w środę i coś może będzie wiadomo , a ile dni po jesteś?
Tak idę idę zamieniłam się już w pracy bo miałam na 6![]()
Idziesz na przyrost w poniedziałek?
Ja sobie też wmawiałam że nie ma sensu a tu jeb dalej to do mnie nie dochodziJa już zaopatrzyłam się w dwa testy z facelle plus mam dwa pinki. Jutro rano zrobię jeden zerknę kontrolnie będzie 9dpo. Już dziś mnie kusiło, ale wiem, że to nie ma sensuza chwilę zaczynam pracę eh nie chce mi się. Wolałabym iść do domu hahahah.
A już ogłosiłaś mężowi?Ja sobie też wmawiałam że nie ma sensu a tu jeb dalej to do mnie nie dochodzi
Jestem 100 km od niego więc ogarnęłam już pudełko śpioszki itp i jak bd wracać w nocy do domu to jak nie bd spał to mu powiem dzisiaj . Motyw jest taki że chce mu powiedzieć czy fajny zestaw kupiłam dla chrześniaka dam mu pudełko ze śpioszkami z karteczka będziesz tataA już ogłosiłaś mężowi?![]()
Różne są głosy, w IVF mówi się o progu minimum 20, ale przy naturalnych staraniach widziałam minimum 10-12. Najważniejsze żeby nie spadł poniżej, a ja będzie na granicy to umawiaj teleporade i dostaniesz coś na podtrzymanie!A powiedzcie mi jak bd robić przyrost to czy progesteron też ma rosnąć ? Czy po prostu musi być na jakimś poziomie ? Bo to moja pierwsza beta w życiu
To teraz trzymamy kciuki za przyrostBeta 35,30
Prog 16,41