• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
1.Czy moja glowa jest chora? TAK,
2.Czy bedzie dzisiaj sikala, bo przeciez cien cienia cienia trzwba wypatrzyc tu i teraz? TAK
3.Czy sikalam dzisiaj znowu? TAK
4.Czy teraz bede sie zastanawiac do wieczora bo nie moge normalnie? TAK

Wrzucilam sobie z edycja kolorow, dlaczego? Patrz pkt 1 wyzej.. Zobacz załącznik 1739721Zobacz załącznik 1739722
Mamy to 🤞🏻🍀 Teraz tylko aplikować progesteron i orzeszek ma zostać na pokładzie! Ciocia patrzy i nakazuje aby wszystko było w porządku!

Jaki progesteron będziesz przyjmować ?
Przepisal mi luteine 200 2x1
Mamy to 🤞🏻🍀 Teraz tylko aplikować progesteron i orzeszek ma zostać na pokładzie! Ciocia patrzy i nakazuje aby wszystko było w porządku!
Ja pierdykam, tak bardzo chcialabym sie ucieszyc, a jestem pusta w srodku, tylko strach… 😥 dopoki nie bedzie chociaz 1 przyrostu prawidlowego to nie uwierze…

Dziewczyny, czy jeden niedrozny jajowod, drugi jajowod z wodnikiem, częściowa przegroda i uchylek w macicy w ogóle dają szanse na naturalną ciążę czy nawet po zabiegach histereskopii i laparoskopii zostaje tylko invitro? Martwię się o koleżankę :(

Rób wszystko zgodnie z sobą to ważne ❤️
No wezme na wlasna odpowiedzialnosc, jesli faktycznie ta kreska sie pojawi, jesli bedzie falszywy alarm, to po prostu przedluze sobie cykl o 2-3 dni, ale nie chce sobie miec nic do zarzucenia, ze zadzialalam za pozno.. miesiac temu zarzucalam sobie wiele, mimo ze wiem, ze to nie byla moja wina, ale zreszta wiekszosc z nas wie jak to jest..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry