Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jaki progesteron będziesz przyjmować ?Jesli wyjdzie krecha na facelle, sikam na pinka i - aplikuje dzisiaj wieczorem pierwsza dawke prozka, a jutro rano kolejna.. bez potwierdzenia bety, ale uznam ze jest pozytywnie.. chce zadzialac szybko, zeby sobie nie zarzucic jak ostatnio
Mamy to1.Czy moja glowa jest chora? TAK,
2.Czy bedzie dzisiaj sikala, bo przeciez cien cienia cienia trzwba wypatrzyc tu i teraz? TAK
3.Czy sikalam dzisiaj znowu? TAK
4.Czy teraz bede sie zastanawiac do wieczora bo nie moge normalnie? TAK
Wrzucilam sobie z edycja kolorow, dlaczego? Patrz pkt 1 wyzej.. Zobacz załącznik 1739721Zobacz załącznik 1739722
Przepisal mi luteine 200 2x1Jaki progesteron będziesz przyjmować ?
Ja pierdykam, tak bardzo chcialabym sie ucieszyc, a jestem pusta w srodku, tylko strach…Mamy toTeraz tylko aplikować progesteron i orzeszek ma zostać na pokładzie! Ciocia patrzy i nakazuje aby wszystko było w porządku!
Kiedyś musi wyjść ta tęczaPrzepisal mi luteine 200 2x1
Ja pierdykam, tak bardzo chcialabym sie ucieszyc, a jestem pusta w srodku, tylko strach…dopoki nie bedzie chociaz 1 przyrostu prawidlowego to nie uwierze…
Ale ja tu bez przeróbki widzę cień1.Czy moja glowa jest chora? TAK,
2.Czy bedzie dzisiaj sikala, bo przeciez cien cienia cienia trzwba wypatrzyc tu i teraz? TAK
3.Czy sikalam dzisiaj znowu? TAK
4.Czy teraz bede sie zastanawiac do wieczora bo nie moge normalnie? TAK
Wrzucilam sobie z edycja kolorow, dlaczego? Patrz pkt 1 wyzej.. Zobacz załącznik 1739721Zobacz załącznik 1739722
Rób wszystko zgodnie z sobą to ważneJesli wyjdzie krecha na facelle, sikam na pinka i - aplikuje dzisiaj wieczorem pierwsza dawke prozka, a jutro rano kolejna.. bez potwierdzenia bety, ale uznam ze jest pozytywnie.. chce zadzialac szybko, zeby sobie nie zarzucic jak ostatnio
No wezme na wlasna odpowiedzialnosc, jesli faktycznie ta kreska sie pojawi, jesli bedzie falszywy alarm, to po prostu przedluze sobie cykl o 2-3 dni, ale nie chce sobie miec nic do zarzucenia, ze zadzialalam za pozno.. miesiac temu zarzucalam sobie wiele, mimo ze wiem, ze to nie byla moja wina, ale zreszta wiekszosc z nas wie jak to jest..Rób wszystko zgodnie z sobą to ważne![]()