Carmen2412
Fanka BB :)
U mnie 21-22.12 bo mam dwie apkiAle ekstra! Jaki dzień wskazuje Ci apka? Mi 11.12![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie 21-22.12 bo mam dwie apkiAle ekstra! Jaki dzień wskazuje Ci apka? Mi 11.12![]()
Ty masz tyle samo dpo jak ja, absolutnie nigdy nie zrobilam testu ciazowego tak wczesnie, ale Twoje dzisiejsze udane siknięcie mnie zmotywowało ;p no coż, u Ciebie widze to linie ale u mnie biało ofcMnie nawet brzuch nie bolal! Nic! Siknelam, bo jestem nienormalna po prostu..
Podoba mi się to stwierdzenie, mam wrażenie że otoczenie mnie nie rozumie -dlaczego tak bardzo to przeżywam ze się nie udaje, ale ja też mam wrażenie, że mózg mi inaczej funkcjonuje.nie jesteś nie normalna jesteś staraczką jak my wszystkie i nasze mózgi inaczej funkcjonują i jest to w 100% usprawiedliwione![]()
Ty jestes nienormalna ? Jak najbardziej normalna !Mnie nawet brzuch nie bolal! Nic! Siknelam, bo jestem nienormalna po prostu..
Ja od 2 miesiecy mam klepniete wakacje i mam w dupie wszystko, mam zamiar na nie pojechac i odpoczac jak nigdy! W dwupaku oczywiscieTy jestes nienormalna ? Jak najbardziej normalna !
Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam ?
Jestem 7 dpo . Siknelam. Biało oczywiście. Nie płakałam . Czy straciłam nadzieję? Tak . Wiecie skąd mam pewność że straciłam ?
Bo zarezerwowaliśmy sobie wakacje w Bułgarii właśnietaki śmiech przez łzy ! Ale przynajmniej mam czym teraz zająć głowę
Masaaakraaaa
Ty jesteś biała! Przecież ładnie widać !Zobacz załącznik 1739735
Jesli cos jest to jakis hiper cien cienia, to mam wrazenie ze rano bylo widac bardziej, a to chyba nie wrozu dobrze… wtedy wieczorem byl mocniejszy konkret.. teraz ppwiedzialabgm ze bialo..
Idź na betę bo się zajedziesz tymi rozkminami czy jest biała czy nieZobacz załącznik 1739735
Jesli cos jest to jakis hiper cien cienia, to mam wrazenie ze rano bylo widac bardziej, a to chyba nie wrozu dobrze… wtedy wieczorem byl mocniejszy konkret.. teraz ppwiedzialabgm ze bialo..
No kurde to czemu jest jasniej niz rano?
No pojde jutro koniecznie.. albo zalatwie blisko pracy, jest lab w gdzie wysylaja do alabu bo mialam od nich kiedys jakies inne badania albo przejade sie na szpital, ale wolalabym kolo pracy, wyedy nie musialabym sie zwalniac..