• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Mnie nawet brzuch nie bolal! Nic! Siknelam, bo jestem nienormalna po prostu..
Ty masz tyle samo dpo jak ja, absolutnie nigdy nie zrobilam testu ciazowego tak wczesnie, ale Twoje dzisiejsze udane siknięcie mnie zmotywowało ;p no coż, u Ciebie widze to linie ale u mnie biało ofc

plamie nadal i ten dzień jest bardzo stresujący
nie jesteś nie normalna jesteś staraczką jak my wszystkie i nasze mózgi inaczej funkcjonują i jest to w 100% usprawiedliwione ❤️
Podoba mi się to stwierdzenie, mam wrażenie że otoczenie mnie nie rozumie -dlaczego tak bardzo to przeżywam ze się nie udaje, ale ja też mam wrażenie, że mózg mi inaczej funkcjonuje.

Mimo, że jestem staraczką na tym forum od kilku dni to tak naprawdę jestem staraczką od sierpnia i każdy mały objaw przeżywam, i w zależności jaka jest faza cyklu to są we mnie inne emocje, takie jak nadzieja - pomimo to że wszystkie znaki na ziemi mówią że to nie wychodzi to dopoki nie ma okresu to jakas tam iskierka nadziei sie we mnie tli. Ogromny smutek, kiedy wiadomo że trzeba zacząć od nowa. Niepewność. Ale tez właśnie ta wrażliwość na wszystkie sygnały które wysyła ciało i interpretacja tego pod cykl ahhhh.

Mnie nawet brzuch nie bolal! Nic! Siknelam, bo jestem nienormalna po prostu..
Ty jestes nienormalna ? Jak najbardziej normalna !
Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam ?
Jestem 7 dpo . Siknelam. Biało oczywiście. Nie płakałam . Czy straciłam nadzieję? Tak . Wiecie skąd mam pewność że straciłam ?
Bo zarezerwowaliśmy sobie wakacje w Bułgarii właśnie 🫣🫨🙆‍♀️ taki śmiech przez łzy ! Ale przynajmniej mam czym teraz zająć głowę 🤷‍♀️🤣
Masaaakraaaa

Ty jestes nienormalna ? Jak najbardziej normalna !
Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam ?
Jestem 7 dpo . Siknelam. Biało oczywiście. Nie płakałam . Czy straciłam nadzieję? Tak . Wiecie skąd mam pewność że straciłam ?
Bo zarezerwowaliśmy sobie wakacje w Bułgarii właśnie 🫣🫨🙆‍♀️ taki śmiech przez łzy ! Ale przynajmniej mam czym teraz zająć głowę 🤷‍♀️🤣
Masaaakraaaa
Ja od 2 miesiecy mam klepniete wakacje i mam w dupie wszystko, mam zamiar na nie pojechac i odpoczac jak nigdy! W dwupaku oczywiscie :D ostatnio 2 kiecki dorwalam takie letnie na promce, w sensie kupowalam identyczne w zeszlym roku tylko w innych kolorach a ze sie bardzo sprawdzily dokupilam 2 dodatkowe :D sa luzne, lejace, idealne na rosnacy brzuszek 😂

Woec Twoje wakacje temu nie przeszkodza! Niewiele nas tu jest na tyle pogrzanych ze szuka czegos tak wczesnie na testach, ale twstuj dalej :D

Ja chce testować 10dpo ale i tak wiem, ze nic z tego 🥲 W maju prawdopodobnie wpiszę się na ławeczkę bo mąż zaczyna diagnozowanie i pewnie leczenie.
Cieszę się, ze zechciał pójść na badanie choć dopiero od stycznia działamy- jesteśmy w jakimś stopniu do przodu bo każdy lekarz zawsze mówi o tym roku starań i dopiero potem badania. Jakbyśmy zaczęli badania za rok w styczniu to chyba bym się załamała bardziej bo to byłby rok w plecy.

IMG_7285.jpeg

Jesli cos jest to jakis hiper cien cienia, to mam wrazenie ze rano bylo widac bardziej, a to chyba nie wrozu dobrze… wtedy wieczorem byl mocniejszy konkret.. teraz ppwiedzialabgm ze bialo..

No kurde to czemu jest jasniej niz rano?
No pojde jutro koniecznie.. albo zalatwie blisko pracy, jest lab w gdzie wysylaja do alabu bo mialam od nich kiedys jakies inne badania albo przejade sie na szpital, ale wolalabym kolo pracy, wyedy nie musialabym sie zwalniac..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry