zielonapac94
Fanka BB :)
To prawda miło się patrzy !Fajnie wyglądają takie kreski, oby się utrzymała do końca![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To prawda miło się patrzy !Fajnie wyglądają takie kreski, oby się utrzymała do końca![]()
No nieDobry, testy biale.. albo cos bylo i nie poszlo dalej, albo wadliwe testy.. chociaz nie chce mi sie wierzyc ze easy home z jakis 60 sztuk jeden byl falszywy, a pozostale ok.. nie wiem.. juz mnie to wszystko zalamuje..Zobacz załącznik 1739754
Mi sie tez wydaje ze wystartowala.. nie potrafie uwierzyc, ze jeden jedyny test byl wadliwy.. potem to facelle takie cieniutkie juz wieczorem.. a to by oznaczalo 2 miesiace pod rzad.. a endo bylo bardzo dobre, wiec nie wiem.. odechcirwa mi sie juz wszystkiegoNo nie....
W zeszłym miesiącu też tak miałam, jakby beta wystartowała 9dpo, kreskę widzialam, a potem już spadła, bo rano byla biel. Przynajmniej ja tak to sobie tłumaczę... z drugiej strony jeszcze bym na Twoim miejscu nie wyrokowała, że już po wszystkim. .. poczekaj jeszcze do jutra chociaż![]()
A mi się wydaje że może być test wadliwy ale ten dzisiejszy, bo beta z krwi szybciej spada a w moczu jeszcze się utrzymuje, więc jakby była 8-9dpo w moczu to czy tak szybko by spadła? A może jeszcze coś pokaże jutro albo pojutrze?Mi sie tez wydaje ze wystartowala.. nie potrafie uwierzyc, ze jeden jedyny test byl wadliwy.. potem to facelle takie cieniutkie juz wieczorem.. a to by oznaczalo 2 miesiace pod rzad.. a endo bylo bardzo dobre, wiec nie wiem.. odechcirwa mi sie juz wszystkiego