• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dobry, testy biale.. albo cos bylo i nie poszlo dalej, albo wadliwe testy.. chociaz nie chce mi sie wierzyc ze easy home z jakis 60 sztuk jeden byl falszywy, a pozostale ok.. nie wiem.. juz mnie to wszystko zalamuje..Zobacz załącznik 1739754
No nie 💔....
W zeszłym miesiącu też tak miałam, jakby beta wystartowała 9dpo, kreskę widzialam, a potem już spadła, bo rano byla biel. Przynajmniej ja tak to sobie tłumaczę... z drugiej strony jeszcze bym na Twoim miejscu nie wyrokowała, że już po wszystkim. .. poczekaj jeszcze do jutra chociaż 😘

No nie 💔....
W zeszłym miesiącu też tak miałam, jakby beta wystartowała 9dpo, kreskę widzialam, a potem już spadła, bo rano byla biel. Przynajmniej ja tak to sobie tłumaczę... z drugiej strony jeszcze bym na Twoim miejscu nie wyrokowała, że już po wszystkim. .. poczekaj jeszcze do jutra chociaż 😘
Mi sie tez wydaje ze wystartowala.. nie potrafie uwierzyc, ze jeden jedyny test byl wadliwy.. potem to facelle takie cieniutkie juz wieczorem.. a to by oznaczalo 2 miesiace pod rzad.. a endo bylo bardzo dobre, wiec nie wiem.. odechcirwa mi sie juz wszystkiego

Mi sie tez wydaje ze wystartowala.. nie potrafie uwierzyc, ze jeden jedyny test byl wadliwy.. potem to facelle takie cieniutkie juz wieczorem.. a to by oznaczalo 2 miesiace pod rzad.. a endo bylo bardzo dobre, wiec nie wiem.. odechcirwa mi sie juz wszystkiego
A mi się wydaje że może być test wadliwy ale ten dzisiejszy, bo beta z krwi szybciej spada a w moczu jeszcze się utrzymuje, więc jakby była 8-9dpo w moczu to czy tak szybko by spadła? A może jeszcze coś pokaże jutro albo pojutrze?

Hej laski, przytulam mocno wszystkie z Was!
Ja dzisiaj byłam zbadać proga bo według apki (co pokrywa się z moimi objawami/przeczuciami) mamy 7 DPO.
Nie miałam monitoringu więc pewności nie mam, no ale zobaczymy.
Od wczoraj okropnie bolą mnie piersi, dodatkowo w nocy chodziłam siku jak opętana…. 🤔

@Kaalaa kurczę, przykro :( Ja jednak nie mam zaufania do tych testów easy Home, bo wiem, że one parę razy pokazywały kreskę, gdy ciąży nie było. Chyba nawet któraś poszła od razu na betę i lipa. Więc nie nastawiałabym się, że to biochem.
Tak czy siak Ty nie jesteś dopiero 9dpo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry