zielonapac94
Fanka BB :)
Duphaston nie wychodzi we krwi, 11 to dobry wynik!![]()
Wreszcie dobry wynik
Jakoś aż wewentrznie czuję ekscytację że się uda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Duphaston nie wychodzi we krwi, 11 to dobry wynik!![]()
Kocham simsy, tak dawno nie grałam. Jak bylam dzieckiem to potrafiłam grać w nie całą nocJejku ja dawno nie grałam ale chyba odkopię też simsy.
Tak samo dwójkę czwórkę kochałam dostali wakacje czy zwierzaki![]()
No Pani piękna, przecież to jest legitna kreska!! Co to za sikanie w samotności wieczorami!Dzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak![]()
Widać super, trzymam kciukiDzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak![]()
Dzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak![]()
Kocham simsy, tak dawno nie grałam. Jak bylam dzieckiem to potrafiłam grać w nie całą noc![]()
Ostatnio grałam może z 3 lata temu. Ale jak właczy się simsy to czas zapierdziela szybko i nic dookoła nie istniejeJa tak samo! I wstawałam wcześniej przed szkołą żeby pograć
Chyba trzeba wrócić do czasów młodości hahah
Aż taki spadek nie wróży nic dobregoWidać super, trzymam kciuki
A ja chcialam podpytać o temperaturę? Mialam podstawową 36,17, po owulacji otrzymywała sie 36,45. A dzisiaj 7/8 dpo spadła do 36,17. Czy tu już nie ma nadziei?![]()
Ostatnio grałam może z 3 lata temu. Ale jak właczy się simsy to czas zapierdziela szybko i nic dookoła nie istnieje![]()