• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Hejka. Ja dziś 31dc, nie wiem czy to był cykl bezowulacyjny czy to po prostu po tabletkach dziala jak chce. Już trzeci dzień latam jak głupia co chwila do łazienki czy nie przyszła @.

Dzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak ☹️
No Pani piękna, przecież to jest legitna kreska!! Co to za sikanie w samotności wieczorami! 😁❤️

Dzień dobry wszystkim! Miałam testować dopiero w sobotę ale nie wytrzymałam. Robiłam już wczoraj jeden test i wydawało mi się że widzę cień cienia cieni pod światło, więc uznałam to za linię parowania. Ale rano powtórzyłam, bo coś inaczej się czuję. Dzisiaj 10 dpo, tak się boję że znowu będzie coś nie tak ☹️
Widać super, trzymam kciuki 🤞

A ja chcialam podpytać o temperaturę? Mialam podstawową 36,17, po owulacji otrzymywała sie 36,45. A dzisiaj 7/8 dpo spadła do 36,17. Czy tu już nie ma nadziei? :(

Pani! Przecież tu pięknie widać już na miniaturce 😍

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry