Carmen2412
Fanka BB :)
A mnie dziewczyny coś rozkłada gardło boli nie miłosiernie dobrego doszedł mi lekki kaszel a ja nie wiem za bardzo co robić . No i lekko się boje .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Diagnosta źle wpisał wynikCoś im się tam mocno chyba pomieszało najpierw <20,00 później 20,0 a 24h później <0,200
No cóż było blisko![]()
Spokojnie, w aptece powiedz ze jestes w ciazy to dadza Ci tylko to co jest bezpieczne, na kaszel jest syrop prena.len zreszta cala seria jest dla ciezarnychA mnie dziewczyny coś rozkłada gardło boli nie miłosiernie dobrego doszedł mi lekki kaszel a ja nie wiem za bardzo co robić . No i lekko się boje .
Powiedzialabym ze do powtorki, bo to nie wiadomo w jaka strone pojdzieJa nie zaskocze, niby jakiegos duszka widze, ale to chyba fabryczna
Zobacz załącznik 1739886
Ja nie zaskocze, niby jakiegos duszka widze, ale to chyba fabryczna
Zobacz załącznik 1739886
Widzę już na miniaturce, ile dpo jesteś?Ja nie zaskocze, niby jakiegos duszka widze, ale to chyba fabryczna
Zobacz załącznik 1739886
Owulacja byla wg testow jakos 5/6 kwietniaWidzę już na miniaturce, ile dpo jesteś?