• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dzień dobry, ja witam się chora. Gardło i zatoki. Zimno mi i spałam w cieplutkich skarpetkach. Przynajmniej okres bajecznie nie boli nic.
Kto dzisiaj nas kreskami zaskoczy?
Resist Lets Go GIF by Zypto

A mnie dziewczyny coś rozkłada gardło boli nie miłosiernie dobrego doszedł mi lekki kaszel a ja nie wiem za bardzo co robić . No i lekko się boje .
Spokojnie, w aptece powiedz ze jestes w ciazy to dadza Ci tylko to co jest bezpieczne, na kaszel jest syrop prena.len zreszta cala seria jest dla ciezarnych :) herbatka, cytrynka, miodek, lezec :)
Ja nie zaskocze, niby jakiegos duszka widze, ale to chyba fabryczna
Zobacz załącznik 1739886
Powiedzialabym ze do powtorki, bo to nie wiadomo w jaka strone pojdzie :)

Mi dzisiaj temp wrocila do wyższych 36,45. Wczorajszy dzień to był jakiś armageddon. Uderzenia gorąca, wypieki, myslalam ze mama gorączkę. Wydawało mi sie,ze zaraz zemdleje, ledwo w pracy wytrzymywałam. Wróciłam do domu i caly dzien koc i kanapa. Moze rzeczywiście wczorajszą obniżona temp to był spadek implementacyjny. Jeszcze nie tracę nadziei, ale ostatnie dni mnie zniszczyły fizycznie i psychicznie, najgorszy cykl w życiu. Na pewno tez leki mają wpływ, wczoraj tez zmieniałam metformine na metformine SR.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry