• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Ja to samo, nic nie pomaga, ciagle wychodzi cos nowego, ide spac z „zaleczonym” a wstaje rano 3 nowe i tamte od nowa! Ja juz zle sie czuje przez to.. i wlasnie ta pozna owu, moze pecherzyki za duzo przerastaja np i nie sa ok? Ja wiem.. zawsze mialam wczesniej, ten 14 max 15 dzien.. tak zreszta po bolach czulam widze, ze teraz pokrywaja sie z faktyczna owu.. w ciaze zaszlam majac owu 14 dnia, nic nie kombinowalam..

Kurde ja myślę tak samo… wcześnie niebralam było ok teraz jakoś późno wyszła ta owu i ta torbiel którą doktor podejrzewa że mógł jakiś pęcherzyk nie pęknąć więc chyba w cholerę do odstawię a te syfy tak samo jak piszesz . Co zaleczyłam to rano wstawałam i nowe a czasami w ciągu dnia mi rosły pod makijażem aż swędziły

A czy Wy dziewczyny wiecie dokładnie co jest powodem braku ciąży u Was w poprzednich miesiacach? W sensie wiecie ze np tsh jest za wysokie, niedrozne jajowody itp?

O boziu, uspokoiłaś sie już? Jak dochodzi do hiperwentylowania to nos i usta w torebkę czy woreczek i wdychać. Trzeba usunąć nadmiar tlenu z krwi wtedy.
Już tak. Szczęście, że mąż był w domu. To chyba nie był jakiś silny atak, ale mój pierwszy w życiu i się wystraszyłam. Jeszcze się trochę nieswojo czuję.
Mi terapeuta polecał zanurzać nadgarstki w zimnej wodzie albo się poszczypac czymś ukłuć zęby przekierować uwagę 🙂
Właśnie tak robiłam, jak piszesz, że szczypałam się po rękach. Ale mega dziwne uczucie

Już tak. Szczęście, że mąż był w domu. To chyba nie był jakiś silny atak, ale mój pierwszy w życiu i się wystraszyłam. Jeszcze się trochę nieswojo czuję.

Właśnie tak robiłam, jak piszesz, że szczypałam się po rękach. Ale mega dziwne uczucie

Niestety to znam. Na szczęście w tym roku udaje mi się na tyle uspokajać i ogarniać że nie ma tych ataków już długo:)
Polecam afirmacje, muzykę relaksacyjną i to nie wtedy kiedy jest stres ale na co dzień regularnie żeby się wyciszać :) czasami proste zmiany w życiu pomagają nam aby się stres nie kumulował:)❤️

Cześć kochane!
U mnie ostatnio jakiś słaby czas bo jestem zmęczona, rozdrażniona i śpiąca 🥱 zaczęłam brać żelazo i czuję się taka ociężała przez zaparcia..
dzisiaj 9DPO i oczywiście moja głowa zaczyna analizować i doszukiwać się wszystkiego, a czat gpt chyba zaraz nie wytrzyma i napiszę mi „spadaj wariatko” 🫣🤪

reklama
@Kaalaa @zielonapac94 dajcie znać czy będziecie widziały efekty po odstawieniu inozytolu 😁
A czy Wy dziewczyny wiecie dokładnie co jest powodem braku ciąży u Was w poprzednich miesiacach? W sensie wiecie ze np tsh jest za wysokie, niedrozne jajowody itp?
Ogólnie w każdym cyklu jest około 22-33% szans na ciążę. Więc nie zawsze coś musi być nie tak, po prostu akurat się nie udało...
A jeszcze wspominając statystykę, to jeżeli kobieta współżyje tylko raz w cyklu w okresie okołoowulacyjnym to szansa na ciążę to 7%.
Dlatego według WHO zajście w ciążę może zająć 12 miesięcy, mówimy tu oczywiście o zdrowej parze.

Ja dzisiaj wypiłam już ponad 4 l wody i staram się "uspokoić", mimo że dalej odczuwam pragnienie. Coś czuje, że wszystkiego nie wsikuje, czyli pewnie zatrzyma mi się woda w organizmie. Ahh ta stymulacja 😁

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry