Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O boziu, uspokoiłaś sie już? Jak dochodzi do hiperwentylowania to nos i usta w torebkę czy woreczek i wdychać. Trzeba usunąć nadmiar tlenu z krwi wtedy.Chyba właśnie miałam atak panikiNie polecam
Ja to samo, nic nie pomaga, ciagle wychodzi cos nowego, ide spac z „zaleczonym” a wstaje rano 3 nowe i tamte od nowa! Ja juz zle sie czuje przez to.. i wlasnie ta pozna owu, moze pecherzyki za duzo przerastaja np i nie sa ok? Ja wiem.. zawsze mialam wczesniej, ten 14 max 15 dzien.. tak zreszta po bolach czulam widze, ze teraz pokrywaja sie z faktyczna owu.. w ciaze zaszlam majac owu 14 dnia, nic nie kombinowalam..
Chyba właśnie miałam atak panikiNie polecam
Już tak. Szczęście, że mąż był w domu. To chyba nie był jakiś silny atak, ale mój pierwszy w życiu i się wystraszyłam. Jeszcze się trochę nieswojo czuję.O boziu, uspokoiłaś sie już? Jak dochodzi do hiperwentylowania to nos i usta w torebkę czy woreczek i wdychać. Trzeba usunąć nadmiar tlenu z krwi wtedy.
Właśnie tak robiłam, jak piszesz, że szczypałam się po rękach. Ale mega dziwne uczucieMi terapeuta polecał zanurzać nadgarstki w zimnej wodzie albo się poszczypac czymś ukłuć zęby przekierować uwagę![]()
Już tak. Szczęście, że mąż był w domu. To chyba nie był jakiś silny atak, ale mój pierwszy w życiu i się wystraszyłam. Jeszcze się trochę nieswojo czuję.
Właśnie tak robiłam, jak piszesz, że szczypałam się po rękach. Ale mega dziwne uczucie
Ogólnie w każdym cyklu jest około 22-33% szans na ciążę. Więc nie zawsze coś musi być nie tak, po prostu akurat się nie udało...A czy Wy dziewczyny wiecie dokładnie co jest powodem braku ciąży u Was w poprzednich miesiacach? W sensie wiecie ze np tsh jest za wysokie, niedrozne jajowody itp?